Samsung ML-1860, ML-1865 -lasertulostin - paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten paperilokeroon lisätään paperia.
huomautus:
Jos et säädä ohjainta, tulostimessa saattaa ilmetä paperin kohdistusongelmia, tulosteet saattavat vääristyä tai tulostimeen voi muodostua paperitukoksia.

Paperin asettaminen lokeroon

Lisää paperia lokeroon seuraavasti.
  1. Avaa etukansi, purista paperin pituusohjainta ja avaa lokero vetämällä pituusohjainta ulospäin. Säädä lokeron koko laitteeseen asettamasi materiaalin mukaan.
  2. Erottele paperit ennen niiden asettamista taivuttelemalla paperipinoa tai ilmastamalla sen reuna.
    Kuva : Esimerkki paperien reunan taivuttelemisesta tai ilmastamisesta
  3. Aseta paperi haluamasi tulostuspuoli ylöspäin.
    Kuva : Esimerkki paperin lisäämisestä tulostuspuoli ylöspäin
    Kun tulostat asiakirjaa, määritä lokeron paperityyppi ja -koko.
    • Jos paperinsyötössä ilmenee ongelmia, tarkista, täyttääkö paperi tulostusmateriaalille asetetut vaatimukset. Kokeile sitten lisätä lokeroon yksi arkki kerrallaan.
    • Tulostinohjaimesta tehdyt asetukset ohittavat ohjauspaneelista tehdyt.

Tulostaminen erikoismateriaalille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman paperiristiriitaa.
Muuta tulostimen paperiasetusta valitsemalla Samsung Easy Printer Managerissa Siirry lisäasetusten tilaan > Laiteasetukset.
Jos laitteesi tukee näyttöä, voit määrittää asetuksen ohjauspaneelin valikkopainikkeella. Määritä paperityyppi valitsemalla Tulostusmääritykset-ikkunassa > Paperi-välilehti > Paperityyppi.
huomautus:
Kun käytät erikoismateriaalia, syötä yksi arkki kerrallaan.
Katso lokeron erikoismateriaalitiedot taulukosta.
Tyypit
Lokero
Käsinsyöttö lokeroona
Tavallinen
·
·
Paksu
·
·
Ohut
·
·
Bond
·
Kirjekuori
·
Väri
·
Korttipaperi
·
Tarrat
·
Esipainettu
·
Kierrätetty
·
·
Arkistopaperi
·
·
Kalvo
·
a. Paperityypit kuhunkin käytössä olevaan käsinsyöttölokeroon.
(·: Tuettu, tyhjä: ei tuettu)