Samsung CLX-6200, CLX-6240 Laser MFP - alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten alkuperäiskappaleita lisätään tulostimeen.

Alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen

Aseta alkuperäiskappale kopiointia, skannausta ja faksin lähettämistä varten skannerin lasille tai DADF-yksikköön (tai asiakirjansyöttölaitteeseen).
huomautus:
CLX-6200ND-, CLX-6210FX- ja CLX-6240FX-malleissa on DADF-toiminto, jolla voi skannata alkuperäiskappaleen molemmat puolet kerralla.