Samsung Xpress SL-M202x -lasertulostin - paperin asettaminen lokeroon

Tässä asiakirjassa selitetään, miten lokeroon lisätään paperia.

Lokeroiden yleiskatsaus

Voit vaihtaa kokoa säätämällä paperinohjaimia.
    Kuva : Paperilokero
  1. Paperin leveysohjain
  2. Lokero
  varoitus:
Ohjaimen säätämättä jättäminen voi aiheuttaa paperin kohdistuksen, kuvan vääntymisen tai paperitukoksen.

Paperin asettaminen lokeroon

1. Avaa lokero.
    Kuva : Lokero, auki
  2. Erottele paperit ennen niiden asettamista taivuttelemalla paperipinoa tai ilmastamalla sen reuna.
    Kuva : Taivuttele tai ilmasta paperia
  3. Säädä lokeron koko lisättävän paperikoon mukaan. Aseta paperi sen jälkeen tulostettava puoli ylöspäin ja avaa tulostelokero.
    Kuva : Lokeron koko, säädä
  4. Kiristä paperin leveysohjainta ja liu'uta sitä paperipinon reunaa vasten niin, että pino ei taivu.
    Kuva : Leveysohjain, säädä
    huomautus:
    • Älä työnnä paperin leveysohjainta niin tiukalle, että paperi taittuu.
    • Jos paperin leveysohjainta ei säädetä, tulostimeen saattaa muodostua paperitukoksia.
      Kuva : Ohjaimen oikea säätö
    • Älä käytä paperia, jonka etureuna on käpristynyt, koska se saattaa aiheuttaa paperitukoksen tai paperi voi rypistyä.
      Kuva : Ei rypistynyt tai käpristynyt
  5. Kun tulostat asiakirjaa, määritä lokeron paperityyppi ja -koko.

Manuaalinen syöttö lokeroon

Manuaaliseen syöttöön voi asettaa erikoiskokoisia tai -tyyppisiä tulostusmateriaaleja, kuten postikortteja.
Kuva : Käsinsyöttö

Vinkkejä manuaalisen syötön käyttöön

• Lisää manuaaliseen syöttöön vain yhden tyyppistä, kokoista ja painoista tulostuspaperia kerrallaan.
  • Jos käyttäjät valitsevat ohjelmistosovelluksessa paperilähteeksi Paper (Paperi) > Source (Lähde) > Manual Feeder (Käsinsyöttö), heidän tarvitsee painaa (Print screen (Tulosta-näyttö))- tai (WPS) -painiketta aina tulostaessaan sivun ja lisätä käsinsyöttölokeroon kerralla vain yhtä paperityyppiä, -kokoa ja -painoa.
  • Estä paperitukosten syntymistä välttämällä paperin lisäämistä tulostuksen aikana, kun manuaalisessa syötössä on yhä paperia.
  • Tulostuspaperi on asetettava niin, että etupuoli on ylöspäin ja yläreuna menee käsinsyöttölokeroon ensin. Paperin on oltava lokeron keskikohdassa.
  • Lisää vain saatavilla olevaa paperia, niin varmistat tulostuslaadun ja estät paperitukokset.
  • Suorista kaikki postikorttien, kirjekuorten ja tarrojen rypyt ennen niiden asettamista manuaaliseen syöttöön.
  • Tulostettaessa erikoispapereille käyttäjien on noudatettava paperin lisäysohjeita.
  • Kun tulostin on virransäästötilassa, tulostin ei syötä paperia manuaalisesta syöttölaitteesta. Ennen kuin käytät manuaalista syöttöä, herätä tulostin käyntiin virtapainiketta painamalla.