Samsung CLX-318x -värilasermonitoimilaitteet - Hukkavärisäiliön vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten hukkavärisäiliö vaihdetaan. Kun hukkavärisäiliö on elinkaarensa lopussa, tietokoneen näytölle ilmestyy Smart Panel -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, että hukkavärisäiliö on vaihdettava. Muussa tapauksessa tulostin lopettaa tulostuksen.

Hukkavärisäiliön vaihtaminen

Vaihda hukkavärisäiliö seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Sammuta tulostin ja odota muutama minuutti, jotta se jäähtyy.
  2. Avaa etuluukku kokonaan käyttämällä kahvaa.
    Kuva : Etuluukku, auki
  3. Tartu hukkavärisäiliöön kahvasta ja vedä se ulos tulostimesta.
    Kuva : Hukkavärisäiliön poistaminen
    huomautus:
    Aseta hukkavärisäiliö tasaiselle alustalle, jotta väriainetta ei vuoda ulos.
  4. Irrota vanhan hukkavärisäiliön kansi kuvan mukaisesti. Sulje hukkavärisäiliön aukko sen avulla.
    Kuva : Hukkavärisäiliön sulkeminen
      varoitus:
    Älä käännä hukkavärisäiliötä ympäri äläkä kallista sitä.
  5. Poista uusi hukkavärisäiliö pakkauksestaan.
  6. Aseta uusi hukkavärisäiliö paikalleen. Paina sitä, jotta se asettuu tukevasti paikalleen.
    Kuva : Hukkavärisäiliön asentaminen
  7. Sulje etuluukku tiukasti.
      varoitus:
    Jos etuluukkua ei ole suljettu kokonaan, tulostin ei toimi. Varmista, että kaikki värikasetit on asennettu oikein. Jos kaikkia värikasetteja ei ole asennettu oikein, etuluukku ei sulkeudu.
  8. Käynnistä tulostin.