Samsung SCX-4829 -lasermonitoimilaite - Paperin lisääminen lokeroon

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseksi lokeroon.

Paperilokeron koon vaihtaminen

Jos laitteeseen lisätään pidempiä paperikokoja (esim. legal), lokeron paperinohjaimia täytyy säätää.
    Kuva : Paperilokero
  1. Paperin pituusohjain
  2. Tukiohjain
  3. Ohjaimen lukko
  4. Paperin leveysohjaimet
  1. Tartu ja pidä kiinni paperin pituusohjaimen lukosta ja siirrä ohjain oikean paperikokomerkinnän kohdalle. Lokero on asetettu valmiiksi kirje- tai A4-kokoon maasta/alueesta riippuen.
    Kuva : Ohjaimen lukon painaminen
  2. Kun lokeroon on lisätty paperia, siirrä tukiohjain kohtaan, jossa se koskettaa kevyesti paperipinon reunaa.
    Kuva : Tukiohjaimen säätäminen
  3. Purista paperin leveysohjaimia kuvan mukaisesti ja siirrä ne kohtiin, joissa ne koskettavat kevyesti paperipinon reunoja.
    Kuva : Leveysohjaimien puristaminen
  4. Lisää paperi lokeroon.
  5. Työnnä lokero tulostimeen.
  6. Määritä paperikoko tietokoneelta.
    • Älä työnnä paperin leveysohjaimia niin pitkälle, että materiaali poimuuntuu.
    • Jos paperin leveysohjaimia ei säädetä, tulostimeen saattaa muodostua paperitukoksia.
      Kuva : Leveysohjainten säätäminen

Paperin lisääminen lokeroon 1 tai valinnaiseen lokeroon

Paperin lisääminen lokeroon 1 tai valinnaiseen lokeroon. Lokeroon 1 mahtuu enintään 250 arkkia tavallista kovapaperia, joka painaa 80 g/m2.
Laitteeseen on mahdollista hankkia valinnainen lokero, joka liitetään tavallisen lokeron alle 250 ylimääräisen paperiarkin lataamista varten.
huomautus:
Valokuvapaperin tai päällystetyn paperin käyttö saattaa aiheuttaa korjausta edellyttäviä vikoja. Takuu tai huoltosopimukset eivät kata korjausta tällaisessa tapauksessa.
  1. Vedä paperilokero auki ja lisää paperi tulostuspuoli alaspäin.
      Kuva : Paperin asettaminen tulostuspuoli alaspäin
    1. Täysi
    2. Tyhjä
  2. Kun paperi on lisätty, aseta lokeron 1 paperikoko ja -tyyppi tietokoneella.
    huomautus:
    • Jos paperinsyötössä ilmenee ongelmia, lisää arkit käsinsyöttölaitteeseen yksitellen.
    • Lokeroon voi lisätä aiemmin tulostettua paperia. Aseta paperi tulostuspuoli ylöspäin ja käpristymätön reuna eteenpäin. Jos laitteessa on paperinsyöttöongelmia, käännä paperi ympäri. Huomaa, että tulostuslaatua ei voida taata.