Samsung-lasertulostin ML-2450 - Paperin lisääminen lokeroon

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseksi lokeroon.
Paperin lisääminen
Lisää useimmissa tulostustöissä käytettävä paperi lokeroon 1. Lokeroon 1 mahtuu enintään 250 arkkia tavallista paperia, joka painaa yhteensä 9 kilogrammaa.
Laitteeseen on mahdollista hankkia valinnainen lokero (lokero 2), joka kiinnitetään tavallisen lokeron alle 250 ylimääräisen paperiarkin lataamista varten.
Lokeron 1 ja valinnaisen lokeron 2 etuosassa sijaitseva paperin tasoilmaisin näyttää lokerossa olevan paperin määrän. Kun lokero on tyhjä, ilmaisimen palkki on täysin alhaalla.
Kuva : Paperin tasoilmaisin
Lokeroon 1 tai valinnaiseen lokeroon 2
Lisää useimmissa tulostustöissä käytettävä tulostusmateriaali lokeroon 1. Lokeroon 1 mahtuu enintään 250 arkkia paperia, joka painaa 75 g/m2.
Laitteeseen on mahdollista hankkia valinnainen lokero 2, joka liitetään lokeron 1 alle 250 ylimääräisen paperiarkin lataamista varten.
Vedä lokero auki ja lisää paperi tulostuspuoli alaspäin.
Kuva : Paperin asettaminen tulostuspuoli alaspäin
Kirjelomakkeet lisätään tulostuspuoli alaspäin. Arkin logolla varustetun reunan tulee olla lokeron etuosassa.
  huomautus:
  • Jos paperinsyötössä ilmenee ongelmia, lisää arkit käsinsyöttölaitteeseen yksitellen.
  • Lokeroon voi lisätä aiemmin tulostettua paperia. Aseta paperi tulostuspuoli ylöspäin ja käpristymätön reuna eteenpäin. Jos laitteessa on paperinsyöttöongelmia, käännä paperi ympäri. Huomaa, että tulostuslaatua ei voida taata.
Lokeron 1 paperikoon vaihtaminen
Jos laitteeseen lisätään pidempiä paperikokoja (esim. legal), lokeron paperinohjaimia täytyy säätää.
    Kuva : Lokero 1
  1. Paperin pituusohjain
  2. Tukiohjain
  3. Ohjaimen lukko
  4. Paperin leveysohjaimet
  1. Tartu ja pidä kiinni paperin pituusohjaimen lukosta ja siirrä ohjain oikean paperikokomerkinnän kohdalle.
    Kuva : Ohjaimen lukko
  2. Kun lokeroon on lisätty paperia, siirrä tukiohjain kohtaan, jossa se koskettaa kevyesti paperipinon reunaa.
    Kuva : Tukiohjaimen säätäminen
  3. Purista paperin leveysohjaimia kuvan mukaisesti ja siirrä ne kohtiin, joissa ne koskettavat kevyesti paperipinon reunoja.
    Kuva : Leveysohjainten säätäminen
      huomautus:
    • Älä työnnä paperin pituusohjainta niin pitkälle, että materiaali poimuuntuu.
    • Jos paperin leveysohjainta ei säädetä, tulostimeen saattaa muodostua paperitukoksia.
      Kuva : Paperinohjain
Käsinsyöttölaitteen avulla
Paperia on mahdollista lisätä käsinsyöttölaitteella arkki kerrallaan, jos Paperi-välilehden kohdan Lähde asetukseksi on määritetty Käsinsyöttölaite. Katso lisätietoja kohdasta Ohjelmisto. Paperin lisääminen käsin on hyödyllistä tilanteissa, joissa jokaisen tulosteen laatu halutaan tarkistaa heti tulostuksen jälkeen.
Lisää paperi käsinsyöttölaitteeseen arkki kerrallaan, lähetä tulostettavat tiedot tulostimeen ja paina ohjauspaneelin Peruuta-painiketta ennen jokaisen sivun tulostamista.
  1. Avaa manuaalinen syöttölaite.
    Kuva : Käsinsyöttölaitteen avaaminen
  2. Lisää paperi lokeroon tulostuspuoli ylöspäin.
    Kuva : Paperin lisääminen tulostuspuoli ylöspäin
  3. Siirrä käsinsyöttölaitteen leveysohjaimet käytetyn paperin mukaiseen asentoon. Älä siirrä niitä väkisin, koska muuten paperi taipuu, mikä voi aiheuttaa paperitukoksen tai vääristymiä.
    Kuva : Leveysohjainten säätäminen
  4. Aseta paperilähteeksi Käsinsyöttölaite ja valitse käytettyä paperia vastaava koko ja tyyppi ohjelmistosta.
  5. Tulosta asiakirja.
  6. Paina Peruuta-painiketta. Tulostin tulostaa paperiarkit.
      huomautus:
    Jos Peruuta-painiketta ei paineta, tulostin valitsee käytetyn tulostuspaperin automaattisesti.
  7. Aseta seuraava arkki lokeroon ja paina Peruuta-painiketta. Toista tämä vaihe kaikille tulostettaville sivuille.
      varoitus:
    Jos kirjekuoret tai paksu paperi (paino 163g/m2) tulostuvat taipuneina tai ryppyisinä tai jos niiden tulostusjäljessä on mustia viivoja, avaa tulostimen takakansi ja vedä molempia paperinohjaimia kuvassa näytetyllä tavalla. Pidä takakansi auki tulostuksen aikana.
    Kuva : Takakannen avaaminen