• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung-lasermonitoimilaitteet SCX-4728, SCX-4824 ja SCX-4828 - Paperin lisääminen lokeroon

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseen lokeroon 1 ja käsinsyöttölaitteeseen.
Lisää useimmissa tulostustöissä käytettävä materiaali lokeroon 1. Lokeroon 1 mahtuu enintään 250 arkkia tavallista paperia, joka painaa 80 g/m2. Laitteeseen voi hankkia valinnaisen lokeron. Se kiinnitetään tavallisen lokeron alle 250 ylimääräisen paperiarkin lataamista varten.
  huomautus:
Valokuvapaperin tai päällystetyn paperin käyttö voi aiheuttaa korjausta edellyttäviä vikoja. Samsungin takuu tai huoltosopimukset eivät kata korjausta tällaisessa tapauksessa.
Paperin lisääminen lokeroon 1 tai valinnaiseen lokeroon
Lisää paperia lokeroon 1 tai valinnaiseen lokeroon seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Vedä lokero 1 auki ja lisää paperi tulostuspuoli alaspäin.
      Kuva : Avaa lokero 1
    1. Täysi
    2. Tyhjä
  2. Määritä lokeron 1 paperityyppi ja -koko.
      huomautus:
    • Jos paperinsyötössä ilmenee ongelmia, lisää arkit käsinsyöttölaitteeseen yksitellen.
    • Voit lisätä lokeroon aiemmin tulostettua paperia. Aseta paperi tulostuspuoli ylöspäin ja käpristymätön reuna eteenpäin. Jos paperinsyötössä ilmenee ongelmia, käännä paperi ympäri. Huomaa, että tulostuslaatua ei voida taata.
Paperin lisääminen käsinsyöttölaitteeseen
Tulostimeen voi lisätä erikoiskokoisia tai -tyyppisiä tulostusmateriaaleja, kuten postikortteja, muistiinpanokortteja ja kirjekuoria. Se soveltuu hyvin yhden sivun tulostamiseen kirjelomakkeelle tai värilliselle paperille.
Vinkkejä käsinsyötön käyttöön
  • Lisää lokeroon kerrallaan vain yhdenkokoista paperia.
  • Estä tukosten syntyminen välttämällä paperin lisäämistä tulostuksen aikana, kun lokerossa on yhä paperia. Tämä koskee myös muita tulostusmateriaaleja.
  • Lisää materiaali tulostuspuoli ylöspäin ja yläreuna kohti käsinsyöttölaitetta. Aseta materiaali lokeron keskelle.
  • Lisää lokeroon ainoastaan määritysten mukaisia tulostusmateriaaleja. Näin vältät paperitukokset ja tulostuksen laatuongelmat.
  • Suorista kaikki postikorttien, kirjekuorten ja tarrojen rypyt ennen niiden asettamista lokeroon.
Noudata käsinsyöttölaitteen paperin lisäämisohjeita.
  1. Avaa käsinsyöttölaite.
    Kuva : Avaa käsinsyöttölaite
  2. Lisää arkki tulostusmateriaalia käsinsyöttölaitteen keskelle tulostuspuoli ylöspäin.
    Kuva : Lisää materiaalia käsinsyöttölaitteeseen
    Tarkista lokeroon soveltuvat tulostusmateriaalit seuraavasta taulukosta:
    Kirjekuori
    Esipainettu paperi
    Kalvo
    Rei’itetty paperi
    Korttimateriaali
    Kirjelomake
    Tarra
  3. Jos tulostat sovelluksesta, avaa tulostusvalikko.
  4. Avaa tulostimen asetukset.
  5. Siirry Paperi-välilehdelle ja valitse oikea paperityyppi.
      huomautus:
    Jos esimerkiksi haluat tulostaa tarran, aseta paperityypiksi Tarra.
  6. Valitse paperilähteeksi Käsinsyöttölaite ja paina sitten OK.
  7. Aloita tulostus sovelluksesta.
      huomautus:
    • Jos tulostat useita sivuja, lisää seuraava arkki laitteeseen edellisen tulostumisen jälkeen. Toista tämä vaihe kaikille tulostettaville sivuille.
    • Määritetyt asetukset pysyvät voimassa vain sovelluksen käyttökerran ajan.