Samsung-värilasertulostimet CLP-605, CLP-61x, CLP-660 ja CLP-661 - Paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseen tulostimen paperilokeroihin.
Aseta useimmissa tulostustöissä käytettävä tulostusmateriaali lokeroon 1. Lokeroon 1 voi lisätä enintään 250 arkkia tavallista paperia, jonka paino on 75 g/m2 (kovapaperi). Laitteeseen voi ostaa valinnaisen lokeron, joka liitetään tavallisen lokeron alle 500 lisäarkin lataamista varten.