Samsung-lasermonitoimilaitteet SCX-6122 ja SCX-6322 - Kuvarummun vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten kuvarumpu vaihdetaan. Kun hukkavärisäiliön käyttöikä on lopussa, tietokoneen näytölle ilmestyy Smart Panel -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, että hukkavärisäiliö on vaihdettava. Muussa tapauksessa tulostin lopettaa tulostuksen.
Kuvarummun käyttöikä on noin 20 000 kopiota. LCD-näytölle ilmestyy varoitusviesti Drum Warning (Rumpuvaroitus), kun kuvarummun käyttöikä on lopussa. Rummulla on mahdollista tulostaa noin 20 000 kopiota, mutta sille on suositeltavaa hankkia varaosa.
  • Näytölle ilmestyy viesti Replace Drum (Vaihda rumpu).
  • Tilan merkkivalo alkaa palaa punaisena.

Rumpukasetin vaihtaminen

1. Avaa sivuluukku vetämällä sen vapautusvipua.
    Kuva : Sivukannen avaaminen
  2. Avaa etukansi.
    Kuva : Etuluukun avaaminen
  3. Vapauta värikasetti nostamalla sen lukitusvipua.
    Kuva : Lukitusvivun kääntäminen ylöspäin
  4. Vedä värikasetti ulos.
    Kuva : Värikasetin poistaminen
    huomautus:
    Värikasetti on poistettava rumpukasetin vaihtamista varten.
  5. Vedä käytetty rumpukasetti ulos.
    Kuva : Rumpukasetin poistaminen
    huomautus:
    Auta suojelemaan ympäristöä ja toimita käytetty rumpukasetti kierrätykseen. Katso lisätietoja rumpukasetin mukaan liitetystä kierrätysesitteestä.
  6. Poista uusi rumpukasetti pakkauksestaan ja liu’uta se paikalleen. Älä kosketa rummun pintaa.
    Kuva : Rumpukasetin asentaminen
  7. Asenna värikasetti takaisin paikalleen ja aseta vipu lukitusasentoon.
    Kuva : Värikasetin asentaminen
  8. Sulje etu- ja sitten sivuluukku.
    huomautus:
    Jos laskuria ei nollata, Drum Warning -viesti voi ilmestyä näytölle jo ennen kasetin käyttöiän loppumista.