Samsung-lasermonitoimilaitteet SF-650 ja SF-651 - Juuttuneiden alkuperäiskappaleiden poistaminen

Tässä asiakirjassa näytetään, miten tulostimen paperitukokset selvitetään. Kun alkuperäiskappale aiheuttaa tukoksen kulkiessaan asiakirjansyöttölaitteen läpi, ohjauspaneelin näytölle ilmestyy varoitusviesti.
huomautus:
Älä käytä paksuja, ohuita tai laadultaan erilaisia tulostusmateriaaleja. Näin voit ehkäistä paperitukoksia.
Vedä juuttunutta asiakirjaa hitaasti ja varovasti, jotta se ei repeydy.