Samsung SF-560, SF-565 Laser MFP - alkuperäisen asiakirjan aiheuttaman tukoksen poistaminen

Tässä asiakirjassa näytetään, miten tulostimen paperitukokser selvitetään. Kun alkuperäinen asiakirja juuttuu kulkiessaan automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kautta, ohjauspaneeliin tulee varoitusviesti Asiakirjatukos.
  huomautus:
Älä käytä paksuja, ohuita tai sekalaisia asiakirjoja, jotta laitteeseen ei muodostu tukoksia.
Vedä juuttunutta alkuperäiskappaletta varovasti ja hitaasti, jotta se ei repeydy.