Samsung SCX-6345 Laser MFP - alkuperäiskappaleiden asettaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten alkuperäiskappaleita lisätään tulostimeen.
  varoitus:
  • Älä lisää paperia, jonka koko on alle 174 x 128 mm tai yli 218 x 356 mm.
  • Älä yritä asettaa seuraavia paperityyppejä:
    • hiilipaperi tai hiilitaustainen paperi
    • päällystetty paperi
    • sipulinkuoripaperi tai ohut paperi
    • rypistynyt tai taittunut paperi
    • käpristynyt tai rullautunut paperi
    • revennyt paperi
  • Poista kaikki niitit ja paperiliittimet ennen paperin asettamista.
  • Varmista ennen paperin asettamista, että siinä oleva liima, muste tai korjauslakka on täysin kuivaa.
  • Älä aseta laitteeseen alkuperäiskappaleita, joiden koot tai painot eivät vastaa toisiaan.
  • Älä aseta laitteeseen muita epätavallisia vihkoja, esitteitä, kalvoja tai asiakirjoja.
Alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen
Jos lisäät alkuperäiskappaleita kopiointia, skannausta tai faksin lähettämistä varten, käytä skannerin lasia tai DADF-yksikköä asianmukaisten osien ohjeiden mukaisesti.