Samsung-lasertulostimet - Paperitukosten poistaminen

Tämä asiakirja koskee Samsungin tulostinsarjoja SCX-465xN, 4321NS, 4621NS, 465xF, 4521FX, 4521HS, 465xFN, 465xHN, 4521NS ja 4821HN.
Tässä asiakirjassa näytetään, miten alkuperäiskappaleiden aiheuttamat tulostimen paperitukokset poistetaan. Kun asiakirjansyöttölaitteen läpi kulkeva alkuperäiskappale aiheuttaa paperitukoksen, ohjauspaneeliin ilmestyy varoitusviesti.
huomautus:
Vedä juuttunutta asiakirjaa hitaasti ja varovasti, jotta se ei repeydy.
Voit estää tukokset käyttämällä tavallista paksumpien tai ohuempien ja erikokoisten alkuperäiskappaleiden skannaamiseen skannaustasoa.

Paperitukosten poistaminen

Paperitukoksia voi ilmetä useammilla tulostimen alueilla. Siirry asianmukaiseen osioon paperitukoksen ratkaisemista varten.
huomautus:
Avaa ja sulje laitteen luukku, jotta voit jatkaa tulostusta paperitukoksen poistamisen jälkeen.