Samsung-lasertulostimet - Värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka tulostimen värikasetti vaihdetaan.
Kun värikasetti on käyttöikänsä lopussa, tulostin lopettaa tulostamisen. Lisäksi tietokoneen näytölle ilmestyy Samsung Printing Status -ohjelmaikkuna, jossa pyydetään vaihtamaan värikasetti. Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä värikasetti on vaihdettava.
  • Tarkista tulostimesi värikasetin tyyppi sen teknisistä tiedoista.
  • Ravistele värikasettia huolellisesti, se lisää alkutulostuslaatua.
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta ja käytä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa kasetin rumpua.
  • Jos väriainetta pääsee vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai valinnaisten lisävarusteiden mukaan.
Poista värikasetti tulostimesta. Tarkista värikasetin kierrätysohjeet kohdasta Tuotteiden palautus ja kierrätys.

Värikasetin vaihtaminen

Seuraa seuraavia vaiheita värikasetin vaihtamiseksi.
  1. Avaa etukansi.
    Kuva : Esimerkki etukannen avaamisesta
  2. Tartu värikasettiin kahvasta ja vedä se irti tulostimesta.
    Kuva : Esimerkki värikasetin poistamisesta
  3. Poista uusi värikasetti pakkauksesta ja ravistele sitä varovasti edestakaisin, jotta väriaine jakautuu tasaisesti.
    Kuva : Esimerkki värikasetin ravistamisesta
  4. Poista kaikki pakkausmuovit ja kierrätä kaikki jätemateriaali.
    Kuva : Esimerkki pakkausmuovin poistamisesta
  5. Aseta uusi värikasetti varovasti tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki uuden värikasetin pakkausmuovin poistamisesta
  6. Sulje etukansi.
    Kuva : Esimerkki etukannen sulkemisesta