Samsung MFP -värilaserlaitteet CLX-3170 ja CLX-3175 - Hukkavärisäiliön vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten hukkavärisäiliö vaihdetaan.
Kun hukkavärisäiliö on tullut elinkaarensa päähän, tietokoneessa tulee näkyviin Smart Panel -ohjelman ikkuna, joka ilmaisee, että hukkavärisäiliö on vaihdettava. Muutoin tulostin lakkaa tulostamasta.

Hukkavärisäiliön vaihtaminen

Vaihda hukkavärisäiliö seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Katkaise tulostimesta virta, irrota virtajohto tulostimen takaa ja anna laitteen jäähtyä muutama minuutti.
  2. Tartu kahvaan ja avaa etukansi kokonaan.
    Kuva : Etukannen avaaminen
  3. Tartu kahvaan ja vedä hukkavärisäiliö ulos tulostimesta.
    Kuva : Hukkavärisäiliön poistaminen
    huomautus:
    Aseta hukkavärisäiliö tasaiselle alustalle, jotta väriainetta ei pääse läikkymään.
  4. Irrota hukkavärisäiliön kansi kuvassa näkyvällä tavalla. Sulje sen avulla hukkavärisäiliön aukot.
    Kuva : Hukkavärisäiliön kannen asettaminen
    huomautus:
    Älä käännä hukkavärisäiliötä ympäri äläkä kallista sitä.
  5. Ota uusi hukkavärisäiliö pakkauksestaan.
  6. Aseta uusi säiliö paikalleen. Paina sitä, jotta se asettuu paikalleen tukevasti.
    Kuva : Uuden hukkavärisäiliön asentaminen
  7. Sulje etukansi tiukasti.
      varoitus:
    Jos kantta ei ole suljettu kunnolla, tulostin ei toimi. Varmista, että kaikki värikasetit on asennettu oikein. Jos jokin värikasetti on asennettu väärin, etukansi ei sulkeudu.
  8. Käynnistä tulostin.