Samsung MFP -värilaserlaitteet CLX-3170 ja CLX-3175 - Paperitukosten poistaminen

Tässä asiakirjassa neuvotaan, miten tulostimen paperitukos poistetaan. Paperitukoksen ilmetessä näyttöön tulee varoitussanoma.
Paikanna ja poista paperitukos alla olevan taulukon ohjeiden mukaan.
Sanoma
Tukoksen sijainti
Siirry ohjeaiheeseen:
Paperitukos 0
Avaa tai sulje luukku
Paperinsyöttöalue ja tulostimen sisäosat
Paperitukos 1
Avaa tai sulje luukku
Tulostimen sisäosat
Paperitukos 2
Tarkista sisäosat
Tulostimen sisäosat ja kiinnitysyksikön alue
huomautus:
Tietyillä asetuksilla tai kaikissa malleissa kaikki sanomat eivät välttämättä näy näytössä.
Tämän asiakirjan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin mukaan.
  varoitus:
Vedä juuttunut paperi ulos hitaasti ja varovasti, jotta se ei repeydy. Poista paperitukos seuraavien osioiden ohjeiden mukaisesti.