Samsung Printing App Center: Sovellukset ja widgetit

Printing App Centerin käyttäminen (vain ITDM)

Kaikki muut sovellukset voi ladata HP:n tukisivustolta. Printing App Center on verkkosivusto, jolta voi ladata kaikki sovellukset ja widgetit Smart UX Centerille. Sovellusten lataaminen edellyttää tilin rekisteröimistä ja käyttöä.
Printing App Centerin osoite on printingapps.samsung.com. Sovellukset voi ladata joko käyttäjän PC:lle tai suoraan monitoimilaitteelle.

Yhteyden muodostaminen PC:llä

1. Siirry Printing App Centeriin mobiililaitteen (älypuhelin/tablet) tai PC:n verkkoselaimella.

Yhteyden muodostaminen Smart UX Centerillä

1. Muodosta yhteys käyttämällä Printing App Center -sovellusta Smart UX Center -yhteensopivalla tulostuslaitteella.
    Printing App Center -logo
  2. Muodosta yhteys Smart UX Center -tulostinlaitteen verkkoselaimella.

Sovellusten ja widgetien usein kysytyt kysymykset

1. Katso lisätietoja valikosta Printing App Center > Customer Support > FAQ (Tulostuksen sovelluskeskus > Asiakastuki > Usein kysytyt kysymykset).
  2. Lähetä kysymyksiä valikosta Printing App Center > Customer Support > Contact Us (Tulostuksen sovelluskeskus > Asiakastuki > Ota yhteyttä).
Usein kysytyt kysymykset

Sovellusten ja widgetien lataaminen ja asentaminen (vain ITDM)

Lataaminen ja asentaminen PC:llä

1. Avaa PC:n verkkoselain.
  2. Yhdistä Printing App Centeriin verkkoselaimella.
  3. Sovelluksen tai widgetin lataaminen Printing App Centeristä:
    1. Kirjaudu sisään.
    2. Etsi ja valitse sovelluslistalle lisättävä sovellus.
    3. Valitse Lataa.
  4. Sovelluksen tai widgetin asentaminen SyncThru Web Serverillä (SWS):
    1. Muodosta yhteys SWS:ään syöttämällä monitoimilaitteen IP-osoite.
    2. Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana ja valitse Maintenance > Application Management > Application (Ylläpito > Sovellusten hallinta > Sovellus).
    3. Valitse Add (Lisää) ja lataa .apk-tiedosto laitteeseen.
    Sovellus lisätään sovellusvalikoimaan.

Lataaminen ja asentaminen Smart UX Centerillä

1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.
  2. Valitse ladattava sovellustiedosto:
    1. Jos lataus suoritetaan Printing App Center -sovelluksen kautta, sovellus asennetaan automaattisesti.
    2. Jos lataus suoritetaan verkkoselaimella, asenna sovellus ilmoituksen kautta.
    3. Sovellus lisätään valikosta Asetukset > Järjestelmänvalvojan asetukset > Sovellusten hallinta > Asenna > Lataa.
      Sovellus lisätään sovellusvalikoimaan.

Esiasennetut sovellukset ja widgetit

Laitteessa on sisäänrakennettuna monta hyödyllistä sovellusta ja widgetiä, jotka ovat heti käytettävissä. Sovellusten ja widgetien tarkoituksena on parantaa käyttäjien ja järjestelmänvalvojien tuottavuutta. Niillä käyttöliittymää voi muokata helposti tarpeiden ja työympäristön mukaiseksi.
Sovellukset
Kopiointi: Asiakirjan kopiointi.
Selain: Androidin tavallinen verkkoselain.
Skannaa ja lähetä: Skannaa asiakirjan, jonka voi lähettää useisiin kohteisiin, mukaan lukien faksiin.
Verkkotulostus: Verkkoselaus ja tulostus.
Box: Asiakirjanhallinta. Asiakirjojen tallennus, lähetys ja tulostus.
Ohje: Antaa tietoja tulostimen valikoista ja toiminnoista.
Oma sivu: Henkilökohtaisten asetusten ja tietojen helppokäyttöinen hallinta.
Pikakopiointi: Yleisten kopiointiasetusten nopea määritys yhdestä valikosta.
Osoitekirja: Tulostimessa usein käytettävien osoitteiden käyttö ja tallentaminen.
Henkilökortin kopiointi: Hyödyllinen toiminto pienten kohteiden, kuten käyntikorttien, kopiointiin.
Työn tila: Näyttää nykyiset ja valmistuneet työt, turvalliset tulosteet ja faksit sekä aktiiviset ilmoitukset.
Printing App Center: Pikakuvake Printing App Centeriin (Tulostuksen sovelluskeskus).
Laskuri: Tulostuksen, kopioinnin, skannauksen ja faksin sivumäärien tarkistus.
Galleria: Androidin tavallinen kuvankatseluohjelma.
Asetukset: Kaikki tulostimen asetusvalikot.
Widgetit
Kopiointiwidget: Käynnistää kopiointitoiminnon aloitusnäytöltä yhdellä painalluksella.
Skannauswidget: Käynnistää skannaustoiminnon aloitusnäytöltä yhdellä painalluksella.
Faksiwidget: Käynnistää faksitoiminnon aloitusnäytöltä.
Lokeron tiedot -widget: Näyttää lokeron tiedot.
Käyttölaskuri-widget: Näyttää tulostimen käyttölaskurin.
Oma ohjelma -widget: Siirtyy käyttäjän määrittämään toimintoon.

Kopioi

Sovellus on tarkoitettu asiakirjojen kopiointiin ja kopiointiasetusten määrittämiseen.

Esikatselu ja muokkaus tulostimella

Toiminnolla voidaan vähentää virheitä ja säästää aikaa sekä kustannuksia.
  1. Esikatselu
  2. Yksinkertainen muokkaus
  3. Virtuaalinäppäimet
Virtuaalinäppäimet ovat näytön oikeassa reunassa. Kun sovellus käynnistetään ensimmäistä kertaa, virtuaalinäppäimet tulevat näkyviin. Jos valitset < tai >, virtuaalinäppäimet piilotetaan tai näytetään.

Skannaa ja lähetä

Lähettää skannatut asiakirjat ja kuvat sähköpostiosoitteeseen, faksiin, FTP-palvelimelle, tietokoneelle, SMB-palvelimelle, USB-tikulle tai tulostimen kiintolevylle.
  1. Esikatselu
  2. Enintään 50 kohdetta
Skannaa ja lähetä asiakirjat sähköpostitse kerralla ja nopeuta asiakirjan käsittelyä.
  1. Monikäsittely
  2. Skannaus
  3. Skannaaminen USB:lle
  4. Tallenna Boxiin
  5. Lähetä sähköpostiin

Box (monipuolinen asiakirjanhallinta)

• Tallenna
  • Lähetys
  • Tulostus
  • Nopea ja vaivaton asiakirjanhallinta
  • Yksityisen Boxin pääsynhallinta
  • Suojattu asiakirjanhallinta
  • Etäkäyttö matkapuhelimella
    huomautus:
    Edellyttää kolmannen osapuolen tiedostonhallintasovellusta, kuten Astroa tai ES File Manageria.
  • Etäkäyttö tietokoneella
  1. Faksi (vastaanotto, lähetys, epäonnistuneet)
  2. Tulostus (tallennetut työt, töiden kopiointi)
  3. Skannaus
  4. Lataus (verkkoselaimen kautta)
  5. Lähetys
  6. Tulostus
  7. Yksityinen Box
  8. Julkinen Box
  9. Esikatselu

Osoitekirja

Osoitekirja-sovellus mahdollistaa usein käytettyjen osoitteiden käyttämisen ja tallentamisen laitteelle.
  1. Pikavalinta numeroilla (sähköpostiosoitteen, faksinumeron sekä SMB- ja FTP-osoitteen valinta)
Käyttäjät voivat käyttää yleistä osoitekirjaansa (Google-yhteystiedot). Toiminto löytyy Skannaa ja lähetä -sovelluksen valikosta Ylimääräiset toiminnot > Osoitekirjan asetukset.
  1. Google-yhteystiedot

Verkkotulostus

Verkkoselaimen ja tulostussovelluksen avulla käyttäjät voivat tulostaa karttoja tai kuponkeja ilman tietokonetta. Käytä sähköpostitilejä ja tulostettavia liitteitä.

Laskurisovellus

Laskurisovellus näyttää tulostin- ja käyttäjäkohtaisia käyttömääriä. Laskurisovelluksen lisätoiminnoilla tietyn ajanjakson käyttömääriä voi seurata helposti.
  • Kokonaiskäyttö: Käyttömäärät työtyypeittäin (tulostus, kopiointi, faksien tulostus, raportit ym.) sekä kokonaiskäyttömäärä.
  • Suurien sivujen käyttö: Näyttää suurien paperikokojen (A3, Ledger ym.) käyttömäärät.
  • Lähetyksen käyttö: Näyttää käyttömäärät lähetystyypeittäin (sähköposti, SMB, FTP ym.).
  • Faksin lähetyksen käyttö (PSTN): Näyttää lähetettyjen faksien kokonaismäärän.
  1. Ajanjaksoasetus

Oma sivu

Oma sivu -sovellus helpottaa käyttäjäprofiilin tietojen ja asetusten muokkaamista. Lisäksi Oma sivu -sovellus näyttää käyttäjäkohtaisia käyttö- ja kiintiötietoja.
  1. Vaihda salasana
  2. +Minä-asetus:
  3. Käyttö- ja kiintiötiedot
Todennettu käyttäjä voi muokata ja tallentaa tulostimen asetuksia käytön helpottamiseksi.

Työn tila

Työn tila -sovellus näyttää luettelon suoritettavista, jonoon lisätyistä ja valmistuneista töistä.
  • Tärkeimmät toiminnot:
    • Töiden järjestyksen muuttaminen.
    • Töiden säilyttäminen ja vapauttaminen.
    • Töiden poistaminen.
    • Suojattu tulostus: Näyttää listan suojatuista tulostustöistä.
    • Suojattu faksi: Näyttää listan suojatuista faksitöistä.
    • Aktiivinen ilmoitus: Näyttää virhetiedot.

Henkilökortin kopiointi ja pikakopiointi

Henkilökortin kopiointi

Tulostaa alkuperäiskappaleen toisen puolen arkin ylempään puoliskoon ja toisen puolen alempaan puoliskoon. Sovellus sopii B2B-asiakkaiden tarpeisiin.
  1. Kopiointiasennon säätö (helppo, esiasetettu, manuaalinen)

Pikakopiointi

Yleisten kopiointiasetusten nopea määritys.

Printing App Center

Printing App Centeriä (Tulostuksen sovelluskeskus) käytetään sovellusten ja widgetien lataamiseen ja asentamiseen.

Ohje

Ohje-sovellus antaa tietoja tulostimessa olevista valikoista ja toiminnoista. Käytä näytön vasemmalla puolella olevaa paneelia navigoidaksesi Ohje -sovelluksessa. Käyttäjä voi myös valita kunkin osion alla olevia otsikoita selatakseen ohjeaiheita.

Galleria

Gallerian avulla voit toistaa monitoimilaitteelle tallennettuja kuva- ja videotiedostoja. Työkalua voi käyttää esimerkiksi tulostimen opastusvideoiden toistoon tai aloitusnäytön taustakuvan valintaan.

Smart UX -liite: Printing App Centerin sovellukset ja widgetit

Sovellus- ja widget-luettelo

Saat lisätietoja sovelluksista ja widgeteistä Printing App Centeristä. Printing App Centerissä jaeltavia sovelluksia voidaan muuttaa ajoittain.
Kuvake
Sovelluksen nimi
Kuvaus
Kehitys
Advanced Viewer
Esikatsele ja tulosta JPEG-, PNG-, XPS-, PDF- tai PCL6 PRN -tiedostoja.
Samsung (sisäinen)
Biscom Fax
Lähetä ja vastaanota fakseja Samsung Smart UX -monitoimilaitteiden kautta.
Biscom (ISV)
Biscom Secure File Transfer (SFT)
Lähetä viestejä ja tiedostoja turvallisesti ja yhtä kätevästi kuin sähköpostilla.
Biscom (ISV)
Biscom Viewer
PDF- ja TIFF-tiedostojen katseluohjelma, jota voidaan käyttää itsenäisenä sovelluksena tai yhdessä Biscomin Mobile Fax -tuotteen kanssa.
Biscom (ISV)
ConnectElit
Ainutlaatuinen ratkaisu asiakirjojen automaattista indeksointia ja hakua varten.
ELITE-SA (ISV)
Copy Builder
Tarjoaa kätevän tavan luoda ja mukauttaa työnkulkuja sekä määrittää niille erilaisia kopiointiasetuksia.
Samsung (sisäinen)
Dynamic Workflow
Tehostaa työskentelyä integroimalla useita sovelluksia tai toimintoja.
Samsung (sisäinen)
Easy Launcher
Tarjoaa mukautettavan ulkoasun ja perustason kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot.
Samsung (sisäinen)
Easy2Share
Lataa, katsele ja tulosta PDF-esitteitä, kuvia ja videoita.
Samsung (sisäinen)
Expert flyer
Vastaanota, katsele ja tulosta markkinointiesitteitä.
Leorsini IT (ISV)
Hancom Office 2014
Office-tiedostojen editori MS Office- ja HWP-tuella: tarkastelu, muokkaus ja tulostus.
Hancom (ISV)
Hancom Office HWP 2014
Katsele ja muokkaa .hwp-asiakirjoja.
Hancom (ISV)
Hancom Office Shared
Sisältää fontteja, mallipohjia ja sanakirja- sekä leikekuvatietoja.
Hancom (ISV)
ImageDirector Connect
Integroituu ImageDirector Content Serveriin asiakirjojen tallentamista varten.
Milner (ISV)
MFP Support - RemoteCall
Auttaa huoltoteknikoita muodostamaan yhteyden laitteeseen ilman käyntiä toimipaikalla. Näin voit pienentää huoltokustannuksia ja vähentää matkustamiseen kuluvaa aikaa.
RSUPPORT (ISV)
Nuance Unified Client for SmartUX
Equitrac-tulostuksen ja AutoStore®-tallennusominaisuuden yhdistävä sovellus.
Nuance (ISV)
odoo Projects
Mahdollistaa yhteyden muodostamisen odoo DMS -taustajärjestelmään sekä projektiasiakirjojen selaamisen ja tulostamisen.
Mouseclick Technologies SARL (ISV)
Printing App Center
Muodostaa suoran yhteyden Samsung Printing App Centeriin.
Samsung (sisäinen)
QUICKSTORE
Skannaa ja nimeä asiakirjoja uudelleen monitoimilaitteen kosketuspaneelin kautta.
ISSENDIS (ISV)
Remote Fax
Jaa yksi faksilinja useille laitteille, joissa ei ole faksitoimintoja tai -laitteita.
Samsung (sisäinen)
RemoteView for Android Agent
Tarjoaa IT-ylläpitäjille mahdollisuuden etäkäyttää ja -hallita laitteita tietokoneen tai mobiililaitteen kautta reaaliaikaisesti.
RSUPPORT (ISV)
Samsung Cloud Agent
Tulostus tai skannaus Samsung Cloud -pilvipalvelun kautta.
Samsung (sisäinen)
Samsung Mobile Print
Tulostaa tai faksaa asiakirjoja, sähköpostiviestejä, liitetiedostoja ja verkkosivuja.
Samsung (sisäinen)
Scan Builder
Mukauta työnkulun asetuksia erilaisten asiakirjojen skannaamista varten.
Samsung (sisäinen)
Scanshare
Integroi papereita sisältäviä työnkulkuja, saapuvia sähköpostiviestejä ja fakseja asiakirjanhallintajärjestelmiin.
Scanshare Applications B.V. (ISV)
Send Anywhere for Printer
Yksinkertainen ja helppo tietojen jakaminen monitoimilaitteen ja muiden laitteiden välillä.
Estmob (ISV)
SendStation
Sähköinen postitusratkaisu kirjeiden, seuraavana päivänä toimitettavien lähetysten ja pakettien lähettämiseen USPS:n, UPS:n ja FedExin kautta.
Pitney Bowes (ISV)
Smart Color Manager
Säätää väritaulukkoa ja luo väriprofiilin.
Samsung (sisäinen)
Smart Printing Kiosk
Rakenna maksullinen tulostuskioski ilman kalliin FDI-laitteen käyttöä.
Samsung (sisäinen)
Smart Scan
Ammattimaisia skannausratkaisuja sekä automaattinen kuvien korjaustoiminto.
Samsung (sisäinen)
Smart Security Manager
Määritä ensisijainen tietoturvaprofiili helposti.
Samsung (sisäinen)
Smart Service
Näyttää virheiden ja varoitusten tilan. Antaa linkkejä vianmääritysaiheisiin.
Samsung (sisäinen)
Smart Update
Lataa uusimmat laiteohjelmistot automaattisesti, mikä auttaa säästämään IT-ylläpitäjien aikaa.
Samsung (sisäinen)
Smart UX Services
Lisäsovellus, joka tarjoaa Smart UX:n SDK-toimintoja sovellusten kehittämistä varten.
Samsung (sisäinen)
SyncThru Web Viewer
Käytä laitteiden hallintatoimintoja ilman tietokonetta tai verkkoa.
Samsung (sisäinen)
Ubiquitech Pull Print
Pull print -tulostuksessa käytettävä asiakasohjelma, joka toimii Ubiquitech Pull Print -palvelimen kanssa.
Ubiquitech (ISV)

SyncThru Web Viewer

Helpoin tapa käyttää järjestelmänvalvojan toimintoja.
  • Erillinen SyncThru-verkkopalvelu: Mahdollistaa kaikkien järjestelmänvalvojatoimintojen käytön ilman tietokonetta tai verkkoa
    .
  • Yhden napsautuksen pääsy SyncThru-verkkopalveluun: IP-osoitetta ja verkkoselainta ei vaadita.
  • Ennen
    • Verkkoyhteys vaaditaan.
    • IP-osoite täytyy muistaa.
    • PC-yhteys vaaditaan.
      Ennen
  • Jälkeen
    • Verkkoyhteyttä ei tarvita.
    • Kaikki järjestelmänvalvojan toiminnot ovat saatavilla.
      Jälkeen

Lähetä mistä tahansa

Yksinkertainen ja helppo tietojen jakaminen monitoimilaitteen ja muiden laitteiden välillä.
  • Alustariippumaton: Mahdollistaa pääsyn tietokone- ja mobiilijärjestelmille, kuten Androidille, iOS:lle, Windowsille, Linuxille ja macOS:lle.
  • Parannettu tietoturva: Käyttää kertakäyttöisiä salasanoja ja poistaa tiedot automaattisesti 24 tunnin jälkeen.
  • Ei vaadi tunnusta tai salasanaa: Ilmainen jäsenyys, ei kirjautumispakkoa.
  • Syitä Send Anywhere -sovelluksen käyttöön: Useimmissa sähköpostijärjestelmissä tiedostokoon yläraja on 10 Mt – Send Anywheressä ei ole rajoituksia.
Tiedostonjakamistapaus:
  • Sellaisenaan
    Käytä USB-laitetta, jaettua kansiota tai jaettua sähköpostia.
    1. Käytä USB-laitetta, jaettua kansiota tai jaettua sähköpostia.
  • Juuri lisätyt
    Lähetä tiedosto sovelluksen kautta > luo OTP > syötä OTP kohteessa.
    1. Lähetä tiedosto sovelluksen kautta > luo OTP > syötä OTP kohteessa.

Hancom Office 2014

Monipuolinen Hancom Office 2014 laajentaa laitteen toimintovalikoimaa entisestään.

Työnkulku

Asiakirjojen muokkaaminen ja tulostaminen tulostimella.
  • Käyttäjät voivat avata tulostimelleen tallennetun Word-tiedoston ja muuttaa helposti tarvittavia tietoja, kuten päivämääriä tai yhteystietoja.
  • Käyttäjät voivat tulostaa muokatun asiakirjan suoraan.
  • Hancom Office 2014 on saatavilla Printing App Centeristä.

Etu

• Käyttäjät voivat avata, tulostaa ja muokata MS Office -asiakirjoja suoraan tulostimella.
  • Toiminto tekee monitoimilaitteesta itsenäisen asiakirjojen käsittelijän.
  • Mahdollistaa laitteelle tallennettujen asiakirjojen nopean muokkaamisen tai korjaamisen ilman PC:tä.

Asiakirjan avaaminen

1. Käynnistä Hancom Office 2014 aloitusnäytöltä tai sovellusluettelosta.
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja siirry DOC-, PPTS- tai XLS-tiedostojen sijaintiin.
  3. Valitse tiedosto ja avaa se.
    Näytölle tulevaa asiakirjaa on mahdollista muokata.

Muokkaaminen ja tulostaminen

1. Aloita muokkaus valitsemalla Edit (Muokkaa) .
  2. Kun olet tehnyt muokkaukset, kosketa Action Overflow (Ylimääräiset toiminnot) -valikon Print (Tulosta) -painiketta .
    Erilaisia tulostusasetuksia on mahdollista säätää tarvittaessa.

Esimerkkitapaus 1

Käyttäjä voi tehdä pienen muutoksen asiakirjaan Hancom Office -sovelluksilla. Näin muutoksia ei tarvitse tehdä esimerkiksi kannettavalla tietokoneella tai pyytämällä toista tekemään muutoksia, jolloin muokatut versiot pitäisi toimittaa tulosteina tai lähettää erikseen monitoimilaitteelle.

Esimerkkitapaus 2

Toisessa esimerkkitapauksessa käyttäjä kirjautuu sähköpostiinsa laitteeseen upotetulla verkkoselaimella, avaa liitetiedoston, tekee siihen tarvittavan muutoksen ja tulostaa liitteen suoraan tulostimella.

Kielen valinta -widget

Kielen valinta on widget, jolla käyttäjä voi muuttaa laitteen kielen nopeasti ja helposti.

Widgetin lisääminen aloitusnäytölle

1. Lisää widget aloitusnäytölle. Valitse aloitusnäytöltä Apps (Sovellukset).
  2. Napauta ja pidä widget-kuvaketta. Vedä widget haluamaasi kohtaan näytöllä ja vapauta se.
    Widget on nyt lisätty luetteloon, joka näkyy seuraavassa esimerkissä.

Suosikkikielien lisääminen

1. Paina Setting (Asetus) -kuvaketta ja lisää enintään neljä kieltä suosikkeihin.
  2. Kun olet tehnyt valinnat, paina Done (Valmis) .

Kielen vaihtaminen

1. Widget näyttää suosikkikielen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse kieli widgetistä. Kieli vaihdetaan nopeasti ja välittömästi.

Esimerkkitapaus

Kielen valinta -widget tarjoaa helpon ja nopean tavan tulostimen kielen vaihtamiseen, minkä ansiosta käyttäjän ei tarvitse siirtyä erikseen laitteen kieliasetuksiin. Toiminto on tarpeellinen kansainvälisille yrityksille, jotka toimivat useissa maissa ja joilla on monia virallisia kieliä.

Workbook Composer

Havaitsee ja vie automaattisesti asiakirjaan punaisella merkityt alueet uuteen asiakirjaan. Valintatoimintoa voi käyttää koskettamalla ja vetämällä.

Työnkulku

Rajaa useita alueita ja luo yksi tiedosto tulostamista, tallentamista tai jakamista varten.
  1. Valitse alue (punainen) > skannaa > muunna asiakirja
  • Myös pois rajattavat alueet on mahdollista merkitä punaisella.
  • Workbook Composer on ladattavissa Printing App Centeristä.

Etu

• Rajaa helposti eri osia esimerkiksi aikakauslehtiartikkelista.
  • Säästä aikaa ja vaivaa suorittamalla muokkaustoimenpiteitä ilman PC:tä. Muokkauksen voi tarvittaessa viimeistellä PC:llä.
  • Tarjoaa hyvää lisäarvoa koulutussektorille.

Smart Service

Smart Service -sovellus parantaa palvelun laatua ja nopeutta.

Työnkulku

Suorita tulostimien vianmääritys helposti.
  1. Kun virhe tapahtuu, käynnistä Smart Service.
  2. Voit katsoa virheeseen liittyviä videoita.
  3. Katso video ja etsi mahdollista ratkaisua.
  • Smart Service -sovelluksen käyttö edellyttää videoiden lataamista monitoimilaitteelle.
  • Smart Service on saatavilla Printing App Centeristä.

Etu

• Tuki asiakkaan tiloissa: Vähentää huoltohenkilökunnan vianmääritykseen käyttämää aikaa.
  • Tarjoaa loppukäyttäjille mahdollisuuden arvioida, tarvitaanko huoltopyyntöä vai onko ongelma ratkaistavissa videoissa annetuilla ohjeilla.

Smart Servicen käyttäminen

1. Kun virhe tapahtuu, käynnistä Smart Service.
  2. Sovellus tarjoaa virheeseen liittyvää videota.
  3. Katso video ja etsi mahdollista ratkaisua.

Tietojen synkronointi

Smart Service -sovellus edellyttää videoiden lataamista monitoimilaitteelle.
  1. Kun asennus on valmis, käynnistä Smart Service monitoimilaitteella. Sovellus käynnistyy, mutta yhtään videota ei ole saatavilla.
  2. Valitse tämän esittelyn asetukseksi USB Tietojen synkronointi -valikosta. Käyttäjät voivat käyttää muistitikkua tai Samsungin verkkopalvelinta.
  3. Kopioi videoita ja XML-tiedostoja kansiorakenteesta muistitikulle.
  4. Kiinnitä muistitikku laitteeseen ja käynnistä Smart Service uudelleen. Näytölle ilmestyvästä ponnahdusikkunasta valitaan joko videoiden kopioiminen tulostimelle tai niiden toistaminen suoraan muistitikulta. Videoiden kopioimista tulostimelle suositellaan.

Esimerkkitapaus

Smart Service -sovellus voi vähentää vianmääritykseen käytettävää aikaa huomattavasti. Sovellus tarjoaa helpon korjauksen ja mahdollistaa huoltopyynnön tarpeen selvittämisen.

Samsung Mobile Print (Smart UX:lle)

Mobiilitulostussovellus, jolla voit optimoida tulostimen resursseja, kuten faksin käyttöä.

Työnkulku

Faksin lähettäminen monitoimilaitteesta Mobile Printin avulla.
  1. Ei faksitoimintoa
  2. Faksin lähettäminen
  3. Faksitoiminto asennettu
  • Mobile Print -sovelluksen etäkäyttötoiminnoilla käyttäjät voivat hyödyntää toiselle monitoimilaitteelle asennettua faksitoimintoa.
  • Mobile Print -sovellus on saatavilla Printing App Centeristä.

Etu

• Tarjoaa lisätoimintoja:
    • Käytä faksilla varustettuja monitoimilaitteita vertaistilassa ja lähetä fakseja monitoimilaitteista, joissa ei ole faksitoimintoa.
    • Jaa tallennetut asiakirjat tulostamalla ne suoraan kollegan monitoimilaitteelle (suoratulostus).

Smart Color Manager

Smart Color Manager mahdollistaa väriasetusten säätämisen ja toisen laitteen väriasetusten kopioinnin.

Smart Color Managerin käynnistäminen

Käynnistä Smart Color Manager monitoimilaitteella. Sovelluksen käyttö edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
Käytettävissä on kolme päätoimintoa:
  • Väriasetus.
  • Värien kalibrointi.
  • Väriasetusten kopiointi.

Väriasetusten kopiointi ja mukautetun profiilin luominen

1. Valitse väriasetusten kopiointi ja paina Käynnistä.
  2. Lähetä kopioitu värikartta suoraan kohdetulostimelle.
  3. Aseta kopioitu kartta levylle ohjeiden mukaisesti ja valitse Seuraava.
  4. Profiili voidaan tallentaa mukautettujen profiilien luetteloon.

Esimerkkitapaus

Tässä tapauksessa asiakas on ilmoittanut yhdeksi hankittavan tulostimen vaatimukseksi mahdollisuuden säilyttää raportointitaulukoiden ulkonäkö täysin ennallaan. Smart Color Managerilla edustaja tai ennakkomyyntitiimi voi luoda uuden asiakkaan vaatimuksia vastaavan väriprofiilin ja esitellä tälle samalla Androidilla varustetun Smart UX:n mukautettavuutta.

Toner Status -widget

Näyttää väriaineen ja tulostusyksikön tilan monitoimilaitteen näytöllä tarvikkeiden hallinnan helpottamiseksi. Widget voi näyttää kaikkien tarvikkeiden tai yhden väriaineen tilan.

Screen Memo -widget

• Screen Memo -widgetin avulla käyttäjät voivat lisätä näytölle tietoja, kuten laitteen IP-osoitteen tai tuen yhteystiedot. Sillä on myös mahdollista ilmoittaa muille käyttäjille esimerkiksi uuden väriaineen tilaamisesta ja toimitusajasta.
  • Kuvien lisääminen muistiinpanoihin voi tehostaa viestintää.
  • Muistiinpanot on mahdollista lukita PIN-koodilla, millä estetään niiden luvaton muokkaaminen tai poistaminen.

Widgetin lisääminen aloitusnäytölle

1. Aloita lisäämällä widget Home Screen (Aloitusnäyttö) -näkymään valitsemalla Apps (Sovellukset).
  2. Napauta ja pidä widget-kuvaketta. Vedä widget haluamaasi kohtaan näytöllä ja vapauta se.
    Widgetit on nyt lisätty näytölle.

Muistiinpanon luominen

1. Muistikirja-widget on käyttövalmis, ja sen voi käynnistää koskettamalla sen näytöllä olevaa kuvaketta.
  2. Voit lisätä muistiinpanoon kuvan galleriasovelluksesta painamalla Kuva-kuvaketta .

Muistiinpanon lukitseminen

Paina Lukko-kuvaketta , niin voit suojata muistiinpanon lisäämällä siihen PIN-koodin.

Esimerkkitapaus

Järjestelmänvalvoja voi lisätä Aloitusnäytölle muistiinpanon, joka sisältää huollon tiedot, tulostimen nimen tai IP-osoitteen. Muistiinpanon avulla järjestelmänvalvojat voivat myös ilmoittaa käyttäjille tulostimen huollon tilasta tai tarvikkeiden tilaamisesta.

Account Status -widget

Näyttää jokaisen käyttäjätilin tiedot yhdellä ruudulla.
  • Widget näyttää käyttäjätiliin liittyviä tietoja kirjautumisen yhteydessä.
  • Widget näyttää seuraavia tietoja:
    • Kokonaiskiintiö.
    • Kiintiöstä jäljellä olevien kopioiden, tulosteiden ja faksien määrä sekä värien ja lähetystoimintojen käyttö.
  • Näytettävät tiedot perustuvat laitteeseen upotetun Tavallisen laskennan asetustietoihin.
    • Tuki BCPS-linkitykselle (SecuThru Lite tai Käytön seuranta) lisätään seuraavassa päivityksessä.
Widget näyttää tietoja kirjautuneen käyttäjän kokonaisesta ja jäljellä olevasta kiintiöstä.

Kielen valinta -widget

Language Selector mahdollistaa laitteen kielen helpon vaihtamisen suoraan aloitusnäytöltä ilman asetusvalikkoon siirtymistä. Kieliasetusta voi vaihtaa helposti neljän valitun kielen välillä.
  • Valitse neljä suosikkikieltäsi
  • Vaihda laitteen kieltä widgetin avulla

Easy Launcher

Easy Launcher on mukautettava käyttöliittymä, jota voi muokata asiakkaan vaatimusten mukaiseksi.

Mukautettu aloitusnäkymä ja widgetit.

1. Käynnistä käynnistysohjelma.
  2. Käyttäjät voivat ottaa käyttöön joko uuden tai alkuperäisen TouchWiz-työpöydän painamalla kotinäppäintä.
  3. Käynnistysohjelma koostuu pääsovelluksesta ja kolmesta widgetistä (skannaus, kopiointi, faksi).
    Skannauswidget
    Faksiwidget

Etu

• Luo asiakaskohtaisen ulkoasun.
  • Helppokäyttöiset widgetit, jotka sulavoittavat kaikkia tavallisia kopiointi-, skannaus- ja faksaustöitä.
  • Hyvä esimerkki Smart UX:n sovelluspohjaisesta laajennettavuudesta.

Easy Launcherin käynnistäminen

1. Käynnistä sovellus monitoimilaitteella ja tee tarvittavat muutokset (esim. taustakuvan vaihtaminen).
  2. Koti-painikkeen painaminen tuo näkyviin valintaikkunan, joka on esitetty seuraavassa kuvassa. Valittavana on Easy Launcherin tai tulostimen oman TouchWiz-käyttöliittymän aloitusnäyttö. Käyttäjät voivat myös tallentaa asetuksen, jolloin monitoimilaite käyttää aina Easy Launcheria.

Easy Launcherin widgetien käyttäminen

Seuraavissa kuvissa on esitetty Easy Launcherin mukana toimitettavia widgetejä. Näitä widgetejä voi käyttää käynnistämättä Easy Launcheria.

Esimerkkitapaus

Tässä esimerkkitapauksessa käyttöön on vaihdettu uuden Smart UX:n mukautettu käyttöliittymä, johon on lisätty yrityksen oma taustakuva. Tämä on helppo ja mutkaton tapa mukauttaa Smart UX:ää laitteen esittelyn yhteydessä. Käyttäjä voi käyttää laitteen sisäänrakennetulla verkkoselaimella ladattuja kuvia.