Samsung-tulostimet - Smart UX: Faksin käyttö

Faksaaminen
  1. Valitse aloitusnäytössä Skannaa ja lähetä () tai siirry sovellusvalikoimaan.
  2. Aseta alkuperäisasiakirja asiakirjansyöttölaitteeseen etupuoli ylöspäin tai skannerin lasia vasten etupuoli alaspäin.
  3. Muuta tarvittaessa Lähetä-välilehden ja Lisää-välilehden asetuksia.
  4. Kosketa Faksi- tai -painiketta ja anna faksinumero. Kohteen syöttämiseen on tarvittaessa mahdollista käyttää Suosikit ()-, Viimeisimmät ()-, Ryhmät ()- tai Yhteystiedot () -luetteloita.
  5. Aloita faksin lähettäminen koskettamalla Lähetä-painiketta ().
Kuva : Faksi-ruutu