Samsung-tulostimet - Smart UX: Skannaa ja lähetä -toiminnon käyttö

Skannaaminen ja lähettäminen

1. Valitse aloitusnäytössä Skannaa ja lähetä () tai siirry sovellusvalikoimaan.
  2. Aseta alkuperäiset asiakirjat kuvapuoli ylöspäin asiakirjojen syöttölaitteeseen tai aseta yksittäinen alkuperäinen asiakirja kuvapuoli alaspäin skannerin lasille.
  3. Muuta tarvittaessa Lähetä-välilehden ja Lisää-välilehden asetuksia.
  4. Lisää vastaanottajan sähköpostiosoite tai faksinumero napauttamalla . Jos haluat lähettää kuvan sähköpostilla, faksilla, SMB:llä, FTP:llä, Box-palveluun, PC:lle tai USB-laitteelle, kosketa niiden painikkeita Osoitekirjassa ().
  5. Paina - tai Käynnistä () -painiketta ohjauspaneelissa lähetyksen aloittamiseksi.
Kuva : Skannaa ja lähetä -ruutu
Esimerkkitapaus: Sovelluksella voit skannata asiakirjan ja lähettää sen useisiin kohteisiin kerralla. Skannaa ja lähetä -sovellus tarjoaa yksinkertaisen ja nopean tavan asiakirjojen lähettämiseen moniin kohteisiin kerralla, jolloin niitä ei tarvitse lähettää jokaiseen kohteeseen yksitellen. Jos käyttäjä haluaa lähettää asiakirjan sähköpostilla ja tallentaa sen monitoimilaitteessa, hän voi valita haluamansa kohteet Skannaa ja lähetä -sovelluksen Sähköposti- ja Box-painikkeilla. Toinen käyttöesimerkki: käyttäjä lähettää Smart UX Center -tulostimeen tallennetun kuvan sähköpostilla. Käyttäjä valitsee kuvan galleriasovelluksesta ja painaa sitten Jaa () > Skannaa ja lähetä.
Kuva : Jaa-ruutu