Samsung-tulostimet - Smart UX Center, määrittäminen, yhteensopivat mallit ja usein kysytyt kysymykset

Mikä on Smart UX Center?

Smart UX Center on Samsungin uudessa tulostusparadigmassa käytettävä ekosysteemi. Sen mukaan tulostin tai kopiokone ei ole oheislaite, vaan itsenäinen laite. Ekosysteemi tarjoaa uuden käyttöliittymän ja kevyen sovelluspohjaisen ratkaisun.
Smart UX Center = käyttöliittymä + sovelluskeskus (toimitusjärjestelmä) + sovellukset (sisältö) + kehitystyökalut (kehitystuki)

Määritys

Mobiilikäyttö levittäytyy kopiokoneisiin tarjoten helpon, intuitiivisen ja laajennettavan käyttökokemuksen.
  1. Widget: Yhden napsautuksen käyttö, välitön toiminta ja henkilökohtainen mukauttaminen
  2. Sovellus: Helppokäyttöinen matkapuhelimen tapaan: lisää toimintoja, lisää sovelluksia
  3. Pikakäynnistys: Käytä haluamaasi toimintoa (kirjautuminen, ruutukaappaus, sovellushaku)

Yhteensopivat mallit

A3-laite
A4-laite
Värilaserkopiokoneet
Yksivärilaserkopiokoneet
Yksivärilasermonitoimilaitteet
X7600 Series
X4300 Series
K7600 Series
K4300 Series
M53 Series
M45 Series
Kohdeasiakas
Suur- ja PK-yritykset (100+ käyttäjää)
SMB
Suur- ja PK-yritykset (100+ käyttäjää)
SMB
PK- ja suuryritykset
SMB
Malli
X7600GX, X7500GX, X7400GX, X7600LX
X4300LX, X4250LX, X4220RS/LX
K7600GX, K7500GX, K7400GX, K7600LX
K4350LX, K4300LX, K4250RS/LX
M5370LX/M
M4583FX, M4580FX

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Alla on Smart UX Centeriin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Yleiset

Jälleenmyyjä

Kehite

Päätöksentekijät