Samsung-tulostimet - Smart UX: Kopioinnin ohjeet

Kopioiminen
  1. Kosketa aloitusnäytön Kopioi-painiketta tai siirry sovellusvalikoimaan.
  2. Aseta alkuperäiset asiakirjat kuvapuoli ylöspäin asiakirjojen syöttölaitteeseen tai aseta yksittäinen alkuperäinen asiakirja kuvapuoli alaspäin skannerin lasille.
  3. Muuta tarvittaessa asetuksia Kopioi- ja Lisää-välilehdissä.
  4. Anna tarvittaessa kopioiden määrä käyttämällä painikkeita + ja .
  5. Aloita kopiointi valitsemalla ohjauspaneelista tai Käynnistä ().
Jos valitset > tai <, virtuaalinäppäimet () piilotetaan tai näytetään. Asetuspalkin () vasen ja oikea pyyhkäisy tuovat lisäasetukset näkyviin.
Tallenna oletukseksi: Valitsemalla Tallenna oletukseksiYlimääräiset toiminnot () -valikossa voit asettaa nykyiset asetukset oletusasetuksiksi. Kun olet tallentanut oletusarvoiset kopiointiasetukset, niitä käytetään kaikissa tulevissa kopiointitehtävissä.
Kuva : Kopiointi-ruutu
Henkilökortin kopiointi
  1. Valitse Henkilökortin kopiointi kopiointisovelluksen Ylimääräiset toiminnot () -valikossa tai valitse Henkilökortin kopiointi aloitusnäytöltä tai sovellusvalikoimasta.
  2. Säädä tarvittaessa kunkin kopion asetukset, kuten Tulostusasettelu, Alkuperäinen koko, Paperilähde, Säädä paperikokoon ja Kohdista. Noudata ohjauspaneelin ohjeita.
  3. Aseta henkilökortti etupuoli alaspäin skannerin lasille nuolilla merkittyyn kohtaan ja sulje skannerin kansi.
  4. Paina -painiketta. Tulostin aloittaa etupuolen skannaamisen.
  5. Aseta henkilökortti takapuoli alaspäin skannerin lasille nuolilla merkittyyn kohtaan ja sulje skannerin kansi.
  6. Paina -painiketta. Tulostin aloittaa kääntöpuolen skannaamisen.
Esimerkkitapaus: Käyttäjät voivat ottaa kopioita pienistä kohteista käyttämällä Henkilökortin kopiointi -sovellusta tavallisen kopiointisovelluksen sijaan. Toiminto helpottaa kopioiden ottamista pienistä kohteista kuten ajokorteista, passeista tai muista henkilökorteista. Sovelluksen avulla voit kopioida kaksipuolisen alkuperäiskappaleen molemmat puolet yhdelle paperiarkille. Esiasetetut kokoasetukset alkuperäiskappaleille kuten henkilökortille, passille ja A5-kokoisille kohteille nopeuttavat Henkilökortin kopiointi -toiminnon käyttöä.
Kuva : Henkilökortin kopiointi -ruutu