• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung-tulostimet - Smart Printer Diagnostic Systemin (SPDS) käyttöönotto

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka voit käyttää Smart Printer Diagnostic System (SPDS) -järjestelmää, joka on tarkoitettu tulostinten analysointiin ja korjaamiseen.

Yleistä

Smart Printer Diagnostic System (SPDS) on älykäs sovellus, josta on hyötyä kenttähuollossa.
Kuva : Yleiskatsaus SPDS:n toimintaan

Edellytykset:

Varmista, että seuraavat vaatimukset täyttyvät:

Määritä ja käytä SPDS-sovellusta

Tässä osiossa annetaan ohjeita seuraavista aiheista:

Asiakkaan hyväksyntä

Asiakkaan täytyy hyväksyä tulostimen tietojen kerääminen tulostinyhteyden muodostamista varten.
Kuva : Asiakastietojen keräämisen hyväksyntä

Lisätietoja

SPDS Download Centerissä (https://tsp.ext.hp.com/tsp_file/spds/download.html) on lisätietoja SPDS:stä. Seuraavat tiedot ovat ladattavissa:
  • SPDS-ohjelmisto Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmille
  • Käyttöoppaat
  • Asennusoppaat
  • Uutiskirjeet
  • SPDS-esittelyvideot
SPDS:n käyttöön liittyviä tietoja sisältävä SPDS-uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka toinen viikko. Uutiskirje on myös mahdollista ladata SPDS Download Centeristä.