Samsung-tulostimet - Faksin vianmääritys Samsung Printer Diagnostics -sovelluksessa

Tässä asiakirjassa kuvataan vaiheet, jotka alkavat siitä, kun valitset Diagnose Fax (Tee faksin vianmääritys) -vaihtoehdon Samsung Printer Diagnostics (SPD) -sovelluksessa.

Tee faksin vianmääritys

Voit tehdä faksin vianmäärityksen tämän sovelluksen avulla valitsemalla SPD-sovelluksen päänäytössä Advanced options (Lisäasetukset).
Kuva : Valitse Advanced options (Lisäasetukset)

Lisäasetukset

Valitse Advanced options (Lisäasetukset) -kohdassa Diagnose Fax (Tee faksin vianmääritys).
SPD-sovellus tekee seuraavat tarkistukset:
  • Linjan vianmääritys: faksimodeemin ja linjan yhteystilan vianmääritys
  • Valintatoiminnon vianmääritys: faksin ja puhelinvaihteen välisten yhteysvirheiden vianmääritys
  • Soittoäänen vianmääritys: saapuvan faksin soittoäänen häiriösignaalien vianmääritys
  • Lähetyksen/vastaanoton vianmääritys: faksin lähetys- tai vastaanottotyöhön liittyvien mahdollisten virheiden vianmääritys
Kuva : Valitse Diagnose Fax (Tee faksin vianmääritys)

Valitse tulostin, johon on muodostettu yhteys

Tässä näytössä näkyvät käytettävissä olevat tulostimet. Valitse tarkistettava tulostin.
Kuva : Valitse tulostin
Sovellus aloittaa faksin vianmäärityksen.

Vianmäärityksen tulokset

Kun faksin vianmääritys on valmis, sovellus näyttää tulokset.
Kun valitset View All Results (Näytä kaikki tulokset) -vaihtoehdon tai tietyn vianmääritystuloksen, avautuu ikkuna, jossa näkyvät tarkat tulokset.
Kuva : Vianmäärityksen tulosnäyttö