HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture -työasema, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -asiakirjaskanneri - USB-TWAIN-ohjaimen (HP Scan) käyttöönotto

Ongelman kuvaus

Kun HP Digital Sender Flow 8500 fn2- ja HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -tuotteisiin muodostetaan yhteys USB-TWAIN-ohjaimen avulla (HP Scan), näyttöön tulee alla näkyvä ilmoitus skannerin tiedonsiirtovirheestä.
Kuva : Skanneria ei löydy -virhe

Ratkaisu

Ratkaise skannerin tiedonsiirtovirhe päivittämällä sulautetun Web-palvelimen (EWS) USB-laiteasetukset.
Päivitä asetukset seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Käynnistä tietokoneella verkkoselain, kirjoita tulostimen IP-osoite osoitekenttään ja paina sitten Enter-näppäintä tietokoneen näppäimistöstä.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selaimen osoiterivillä
  2. Kirjaudu EWS-kotisivulle järjestelmänvalvojana.
  3. Valitse sulautetun Web-palvelimen yläosan siirtymisvälilehdistä Security (Suojaus).
  4. Ota asetus käyttöön valitsemalla vasemmasta siirtymisruudusta General Security (Yleinen suojaus) ja lisäämällä sitten valintamerkki Enable Device USB (Ota laitteen USB käyttöön) -kohtaan.
  5. Tallenna asetukset valitsemalla Apply (Käytä).
Kun asetukset on päivitetty, voit joutua käynnistämään ohjelmiston uudelleen tai kytkemään USB-kaapelin uudelleen, ennen kuin HP Scan -TWAIN-ohjain havaitsee laitteen. Kun ohjain tunnistaa laitteen, voit aloittaa skannauksen.