HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture -työasema, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -asiakirjaskanneri - Verkko-TWAIN-ohjaimen käyttöönotto (HP Scan)

Ongelman kuvaus
Kun HP Digital Sender Flow 8500 fn2- ja HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 -tuotteisiin muodostetaan yhteys Verkko-TWAIN-ohjaimen avulla (HP Scan), näyttöön tulee alla näkyvä ilmoitus skannerin tiedonsiirtovirheestä.
Kuva : Skannerin tiedonsiirtovirhe
Ratkaisu
Ratkaise skannerin tiedonsiirtovirhe päivittämällä sulautetun Web-palvelimen (EWS) verkkoskannausasetukset.
Päivitä asetukset seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Käynnistä tietokoneella verkkoselain, kirjoita tulostimen IP-osoite osoitekenttään ja paina sitten Enter-näppäintä tietokoneen näppäimistöstä.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selaimen osoiterivillä
  2. Kirjaudu EWS-kotisivulle järjestelmänvalvojana.
  3. Valitse yläosan siirtymisvalikosta Networking (Verkko).
  4. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Other Settings (Muut asetukset) ja ota sitten WebScan- ja Secure WebScan (Suojattu WebScan) -toiminnot käyttöön lisäämällä valintamerkit niiden viereen.
  5. Tallenna asetukset valitsemalla Apply (Käytä).
  6. Valinnaisesti: Ota asetus käyttöön valitsemalla ylimmästä siirtymisvalikosta Security (Suojaus) -välilehti, valitsemalla General Security (Yleinen suojaus) -välilehti ja lisäämällä valintamerkki Enable Remote User Auto Capture (Ota käyttöön etäkäyttäjän automaattinen sieppaus). Tallenna asetus valitsemalla Apply (Käytä).
Kun asetukset on päivitetty, voit joutua käynnistämään ohjelmiston uudelleen tai kytkemään verkkokaapelin uudelleen, ennen kuin HP Scan -TWAIN-ohjain havaitsee laitteen. Kun ohjain tunnistaa laitteen, voit aloittaa skannauksen.