HP:n tietokoneet - Laitteen suorituskyvyn parantaminen Windows Securityn ja Fresh Start -päivityksen avulla (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10.
Windows Security auttaa suojaamaan tietokonettasi virusten ja haittaohjelmien aiheuttamia ponnahdusikkunoita, hidasta suorituskykyä ja turvauhkia vastaan. Tässä asiakirjassa painotetaan tietokoneen kuntoa ja suorituskykyä. Tämän asiakirjan perusteella voit tarkistaa tietokoneen suorituskyvyn ja kunnon tai asentaa Windows 10:n uudelleen ja päivittää sen Windows Securityllä.
huomautus:
Windows Securityn vaiheet ja näytöt vaihtelevat Windows 10 -version mukaan.
Yritystietokoneiden suojausasetuksia saatetaan hallita IT-tasolla, eivätkä ne välttämättä ole Windowsin Fresh startin määritettävissä tai suoritettavissa. Voit tarkistaa asian IT-osastolta tai paikallisesta IT-huollosta.