• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

OMEN X by HP - 17-ap004no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto
Tuotenumero
2VZ64EA
Tuotteen nimi
OMEN X by HP - 17-ap004no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-7820HK (2,9 GHz:n perustaajuus, jopa 3,9 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 8 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)
Chipset
Intel® CM238
Muisti, vakio
32 Gt:n DDR4-2800 SDRAM -muisti (2 × 16 Gt), Intel® XMP -yhteensopiva
Näytönohjain
NVIDIA® GeForce® GTX 1080 (8 Gt:n erillinen GDDR5-muisti)
Hard drive
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Näyttö
Lävistäjältään 43,9 cm:n (17,3 tuuman) heijastamaton, WLED-taustavalaistu, täysteräväpiirtoinen 120 Hz:n IPS-näyttö (1 920 × 1 080)
Näppäimistö
Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö, jossa numeronäppäimistö ja NKRO
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva kosketuslevy
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
2 Thunderbolt™ 3 -porttia (tiedonsiirto jopa 40 Gt/s, DP1.2, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi (1 HP Sleep and Charge); 1 Mini DisplayPort™ -portti; 1 HDMI-portti; 1 RJ-45; 1 kuuloke-mikrofoni-yhdistelmäportti; 1 mikrofonitulo
Vähimmäismitat (L x S x K)
42,5 × 32,72 × 3,64 cm
Paino
4,85 kg
Virtalähteen tyyppi
330 W:n verkkovirtalaite
Web-kamera
HP Wide Vision -täysteräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Bang & Olufsen, kaksi kaiutinta, HP Audio Boost, DTS Headphone:X -tuki
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP:n äänikytkin; HP CoolSense; HP JumpStart
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille