• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n tietokoneet - HP Recovery Managerin avulla varmuuskopioitujen tiedostojen palauttaminen (Windows 10, 8)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on Windows 10 tai Windows 8.
Jos olet varmuuskopioinut tietokoneen tiedostoja HP Recovery Managerin avulla, voit palauttaa tiedostot samalla ohjelmalla. Ota huomioon, että palautusprosessin käynnistyminen voi kestää 20–40 minuuttia. Älä sulje Recovery Managerin Tiedoston palauttaminen -ohjelmaa, kun palautusprosessi on käynnissä.
HP Recovery Manager loi varmuuskopioinnin aikana kansion määritettyyn USB-tallennuslaitteeseen, kiintolevyasemaan tai CD- tai DVD-levylle. Kirjoita tämän kansion nimi muistiin. Esimerkki: Varmuuskopio_2015-05-05 070557. Tässä kansiossa olevien tiedostojen joukossa on suoritettava tiedosto Restore.exe.
  huomautus:
Jos varmuuskopioit tiedostoja Microsoftin varmuuskopiointi- ja palautuskeskuksen avulla, tiedostot on myös palautettava Microsoftin varmuuskopiointi- ja palautuskeskuksen avulla. Et voi palauttaa Microsoftin varmuuskopiointi- ja palautuskeskuksessa luotuja tiedostoja HP Recovery Managerin tai HP Backup and Recovery Managerin avulla.
Voit palauttaa HP Recovery Managerin avulla luodut varmuuskopiotiedostot seuraavasti.
  1. Avaa sijainti, johon varmuuskopiotiedosto on luotu (esimerkiksi USB-tallennuslaite tai DVD-levy) ja kopioi sitten kyseinen kansio tietokoneeseen johonkin helposti löydettävään sijaintiin, kuten työpöydälle.
  2. Etsi ja avaa varmuuskopiokansio tietokoneessa ja kaksoisnapsauta suoritettavaa tiedostoa (.exe), joka luotiin varmuuskopioinnin yhteydessä.
      huomautus:
    Kansiossa voi olla useita samannimisiä tiedostoja, mutta vain yksi niistä on sovellustiedosto (.exe). Jos et ole varma, mikä on (.exe)-tiedosto, etsi tiedosto, jonka tyyppikentässä lukee Sovellus.
    Kuva : Esimerkkiluettelo varmuuskopioinnin aikana luoduista tiedostoista
    Kuva: Esimerkkiluettelo varmuuskopioinnin aikana luoduista tiedostoista
  3. Kun näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa antamaan ohjelmalle luvan tehdä muutoksia järjestelmään, jatka valitsemalla Kyllä.
  4. Kun Recovery Managerin Tiedoston palauttaminen -ohjelma avautuu, valitse Seuraava.
    Kuva : Tiedoston palauttaminen -ohjelman aloitusnäyttö
    Kuva: Tiedoston palauttaminen -ohjelman aloitusnäyttö
  5. Varmista, että tiedostomuoto on yhteensopiva palautustyökalun kanssa valitsemalla Ohje.
      huomautus:
    Jos tiedostoja on muussa kuin tuetussa muodossa, suorita näiden tiedostojen palauttaminen erikseen. Kun olet varmistanut, että palautustyökalu tukee palautettavien tiedostojen muotoa, valitse OK.
    Kuva : Valitse Ohje
    Kuva: Valitse Ohje
    Kuva : Varmista varmuuskopioitavien tiedostojen muoto
    Kuva: Varmista varmuuskopioitavien tiedostojen muoto
  6. Valitse palautettavat tiedostotyypit, esimerkiksi kuvat, musiikki, videot, asiakirjat, ja valitse Seuraava.
    Kuva : Palautus käynnissä
    Kuva Palautus käynnissä -ikkunasta
  7. Näkyviin tuleva ilmoitus näyttää sijainnin, johon tiedostot palautetaan: C:\System Recovery Files. Windowsin työpöydälle luodaan tähän tiedostosijaintiin osoittava pikakuvake. Jatka valitsemalla Seuraava.
    Kuva : Palautettujen tiedostojen sijainti
    Kuva: Palautettujen tiedostojen sijainti
  8. Salli ohjelman palauttaa varmuuskopioidut tiedostot.
      huomautus:
    Tilanneilmaisin saattaa pysyä "0 % valmis" -tilassa jopa 10–30 minuuttia. Tämä on normaalia. Koko palautusprosessi saattaa kestää useita tunteja riippuen tiedostojen määrästä.
    Kuva : Palautus käynnissä
    Kuva: Palautus käynnissä
  9. Kun HP Recovery Manager on palauttanut tiedostot, sulje ohjelma valitsemalla Valmis.
    Kuva : Tiedostot palautettu
  10. Kun HP Recovery Manager on palauttanut tiedostot, voit tarkastella palautettuja tiedostoja kaksoisnapsauttamalla System Recovery Files -kansion pikakuvaketta työpöydällä.
    Tutki kaikki palautettujen tiedostojen kansiot, äläkä poista mitään ennen kuin olet varma, että kaikki tärkeät tiedot on palautettu tietokoneeseen.
    Kuva : Palautetut tiedostot
    Kuva: Palautetut tiedostot