HP LaserJet Enterprise - Asenna, tarkastele ja hallitse tulostimen sallittuja etäsovellussertifikaatteja

Johdanto

Etäsovellusten hallinta -sivulla voit hallita tulostimen sallittujen etäsovellusten sertifikaatteja. Sertifikaatteja hallitaan sulautetun verkkopalvelimen Suojaus-välilehdessä > Etäsovellusten hallinta-sivulla
Tulostin tukee seuraavia sertifikaattien tuontimuotoja:
  • .DER (binaarinen)
  • .CER (binaarinen tai Base64)
  • .PEM (Base64, asentaa yksittäisen sertifikaatin)

Vaihe 1: HP:n sulautetun verkkopalvelimen (EWS) avaaminen

1. Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Verkko -kuvaketta.
  2. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
    huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tähän sivustoon siirtyminen ei vahingoita tietokonetta.

Vaihe 2: Etäsovellussertifikaattien asentaminen

1. Kirjaudu sulautettuun verkkopalvelimeen järjestelmänvalvojan tunnuksilla.
  2. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Suojaus.
  3. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Etäsovellusten hallinta.
  4. Napsauta Valitse tiedosto -kentän vieressä olevaa Selaa-painiketta.
  5. Etsi tuotava sertifikaatti ja valitse sitten Avaa.
    huomautus:
    Sertifikaatti voi olla itse allekirjoitettu sertifikaatti.
  6. Valitse Tuo.

Vaihe 3: Asennettujen etäsovellussertifikaattien hallinta

Seuraavat toimenpiteet voi suorittaa myös Etäsovellusten hallinta -sivulla Suojaus-välilehdessä.
Etäsovellussertifikaatin tietojen tarkistaminen
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Suojaus.
  2. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Etäsovellusten hallinta.
  3. Valitse sertifikaatti Rekisteröidyt etäsovellussertifikaatit -alueelta.
  4. Valitse Näytä tiedot.
Sertifikaatin poistaminen
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Suojaus.
  2. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Etäsovellusten hallinta.
  3. Valitse sertifikaatti Rekisteröidyt etäsovellussertifikaatit -alueelta.
  4. Valitse Poista....
  5. Vahvista poisto Vahvistussivulta, joka tulee näkyviin napsauttamalla Poista-painiketta.
Sertifikaatin vieminen
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Suojaus.
  2. Valitse vasemmassa siirtymisruudussa Sertifikaatinhallinta.
  3. Valitse sertifikaatti Rekisteröidyt etäsovellussertifikaatit -alueelta.
  4. Valitse Vie....