HP Sprocket 2-in-1 -tulostinten tekniset tiedot

Tämä asiakirja koskee kaikkia HP Sprocket 2-in-1 -versioita.
Lue tästä asiakirjasta tarkempia teknisiä tietoja, kuten tuotenumerot, mobiilijärjestelmän vaatimukset, tulostusnopeudet, yhteystyypit, fyysiset mitat, virtalähde, paperin käsittely ja tulostamisen tekniset tiedot.
Kuva : HP Sprocket 2-in-1
HP Sprocket 2-in-1
Tulostimen tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Kuvaus
Tuotenumerot
2FB96A (valkoinen)
2FB97A (musta)
2FB98A (punainen)
Mitat ja paino
122 x 77,42 x 28,96 mm (4,8 x 3,05 x 1,14 tuumaa)
0,191 kg (0,42 lb)
Liitettävyys
Bluetooth 3.0
Tulostimen hallinta
HP Sprocket -sovellus
Virtalähde
Jopa 35 tulostetta yhdellä latauksella
Sisäinen ladattavaa akku
Kaksikennoinen 850 mAh litiumpolymeeriakku 7,4 V
Latausaika
Enintään 120 minuuttia
Virrankulutus
0,9 W (valmiustila)
Keskimäärin 15,91 W (perustuu ensimmäiseen tulosteeseen)
Enintään 34,49 W 25° C:ssa (77 °F)
Tulostusteknologia
Lämpötulostus ZINK® Zero Ink® -tulostimella
  huomautus:
Sprocket ei käytä tulostamiseen mustekasetteja.
Tuetut paperit
HP Sprocket -valokuvapaperi
5,0 x 7,6 cm (2 x 3 tuumaa)
Reunukseton tulostus
Kyllä
Tuetut tiedostotyypit
BMP
GIF
JPEG
PNG
TIFF (vain iOS)
  huomautus:
Jos lähetät ei-tuetun tiedostotyypin, tulostustyö ei tulostu.
Paperikapasiteetti
Enintään 10 sivua ja HP Smartsheet® -arkki
Kaiutin
Kyllä
Yhteensopiva jalustan kanssa
Kyllä
Selfiepeili
Kyllä
Vitkalaukaisin
Kyllä, 10 sekuntia
Etsin
Älypuhelimen tulostintila
Kameran pikanäppäin
Muistikortin yhteensopivuus
microSD-korttipaikka
Enintään 256 Gt
Tulostuslaatu
313 x 400 pistettä tuumalla (dpi)
Tulostusnopeus
jopa 40 sekuntia
Kamera ja linssi
5 MP
LED-kaksoisvärisalama
Vähimmäistarkennusetäisyys: enintään 0,7 m (2,29 jalkaa)
Mobiilikäyttöjärjestelmät ja -laitteet
Tuettu Android-mobiililaitteissa, joissa on OS 4.4 tai sitä uudempi versio
Yhteensopiva Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5s, Apple iPhone 5c, Apple iPhone 5, Apple iPod touch (6. sukupolvi), Apple iPad Pro (9,7 tuumaa), Apple iPad Pro (12,9 tuumaa), Apple iPad Air 2, Apple iPad Air, Apple iPad (5. sukupolvi), Apple iPad (4. sukupolvi), Apple iPad mini 2, Apple iPad mini 3, Apple iPad mini 4
Ohjauspaneeli
Virtapainike
Palautuspainike
Sulkimen vapautuspainike
Ajastinpainike
Etsin
Käyttöliittymä
Latauksen merkkivalo
Tilan merkkivalo
Toistimen merkkivalo
SD-kortin merkkivalo
Ympäristöparametrit
Käyttöympäristön ilmankosteus: 5–70 % suhteellinen kosteus (suositus)
Käyttöympäristön ilmankosteus: Suht. kost. 5–90%
Käyttölämpötila: 5–40 °C (41–104 °F)
Suositeltu käyttölämpötila: 15–32 °C (59–90 °F)
Säilytyslämpötila: –30–60 °C (–22–140 °F)
Takuu
Yhden vuoden rajoitettu laitteistotakuu
Lisätietoja on HP Sprocket -sivustossa.
Säädösten mukainen mallinumero
Ostamasi tuote on varustettu tunnistamista varten säädöksen mukaisella seurantanumerolla. Tuotteen lainsäädännöllinen mallitunnistusnumero on VCVRA-1714. Tätä lainsäädännöllistä mallitunnistusnumeroa ei saa sekoittaa tuotteen markkinointinimeen (HP Sprocket 2-in-1) tai tuotenumeroihin (2FB97A, 2FB96A ja 2FB98A).
Materiaaliturvallisuustiedotteet
Jos haluat tarkastella käyttöturvallisuustiedotteita (MSDS), siirry osoitteeseen http://www.hp.com/go/msds (englanniksi).
Otsonin tuotanto
Tämä tuote ei tuota mitattavissa määrin otsonikaasua (O3).
Kierrätysohjelma
HP tarjoaa kasvavan valikoiman tuotteiden palautus- ja kierrätysohjelmia monissa maissa / monilla alueilla, ja toimii yhteistyössä suurimpien elektroniikkatuotteiden kierrätyskeskusten kanssa kaikkialla maailmassa. HP säästää luonnonvaroja myymällä uudelleen osan suosituimmista tuotteistaan. Lisätietoja HP-tuotteiden kierrättämisestä on sivustossa www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/ (englanniksi).