HP Sprocket 2-in-1 -laitteet - Sprocketin määrittäminen

Tämä asiakirja koskee HP Sprocket 2-in-1 -laitteita sekä HP Sprocket -sovellusta Android-mobiililaitteille ja Apple iOS -laitteille.
Kun määrität HP Sprocket 2-in-1-laitteen ensimmäistä kertaa, lisää HP Sprocket -valokuvapaperia, muodosta mobiililaitteesta ja Sprocket-laitteesta laitepari, kalibroi tulostin ja asenna sitten microSD-kortti (valinnainen).

Vaihe 1: Lisää HP Sprocket -valokuvapaperia

Lisää 5,0 x 7,6 cm:n (2 x 3 tuuman) HP Sprocket -valokuvapaperia syöttölokeroon.
  1. Poista Sprocket pakkauksesta ja irrota suojakalvo paperikannesta.
  2. Poista paperikansi liu'uttamalla sitä poispäin tulostelokerosta ja aseta se sivuun.
      Kuva : Paperikannen poistaminen
      Paperikannen poistaminen
    1. Liu’uta paperikantta
    2. Poista paperikansi
  3. Aseta enintään 10 arkkia HP Sprocket -valokuvapaperia ja sininen Smartsheet®-arkki lokeroon. Varmista, että sininen Smartsheet®-arkki on pinon pohjalla viivakoodi alaspäin, ja HP Sprocket -valokuvapaperien HP-logot osoittavat alaspäin.
    huomautus:
    Pidä Smartsheet®, kunnes kaikki 10 arkkia on käytetty, ja hävitä se tämän jälkeen.
    Kuva : HP Sprocket -valokuvapaperin lisääminen
    HP Sprocket -valokuvapaperin lisääminen
  4. Sulje paperikansi tulostimen ulkopinnan uurteiden mukaisesti ja liu’uta sitä kohti tulostelokeroa, kunnes se on tukevasti paikallaan.

Vaihe 2: Muodosta Sprocket-laitteesta ja mobiililaitteesta laitepari

Asenna HP Sprocket -sovellus mobiililaitteeseen ja muodosta laitepari mobiililaitteesta ja Sprocket-laitteesta Bluetooth-yhteyden avulla. Sovellusta tarvitaan Sprocket-laitteen yhdistämiseen ja valokuvien tulostamiseen mobiililaitteesta.
huomautus:
Voit ottaa kameralla valokuvia ja tulostaa niitä asentamatta HP Sprocket -sovellusta. Jos haluat määrittää vain kameratilan, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  1. Siirry HP Sprocket -sivustoon, ja lataa ja asenna sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  2. Kun sovellus asentuu, käynnistä Sprocket liu’uttamalla ja pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo palaa jatkuvasti valkoisena.
    Kuva : Sprocketin käynnistäminen
    Sprocketin käynnistäminen
  3. Avaa mobiililaitteessa Bluetooth-asetusten valikko.
    Näyttöön avautuu lähellä sijaitsevien laitteiden luettelo.
  4. Etsi luettelosta HP sprocket 2-in-1 (xx:xx).
    • Jos Sprocket näkyy luettelossa, valitse se ja jatka seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos Sprocket ei näy luettelossa, valitse Hae tai Skannaa. Kun Sprocket tulee näkyviin, valitse se ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Kalibroi tulostin

Kalibroi tulostin sinisellä Smartsheet®-arkilla lähettämällä tulostustyö. Käytä HP Sprocket -sovellusta valokuvan tulostamiseen tai ota valokuva kameralla.

Vaihe 4: Asenna microSD-kortti (valinnainen)

Asentamalla microSD-kortin (myydään erikseen) voit tallentaa kameralla otetut valokuvat.
  1. Katkaise Sprocketista virta ja etsi jalustan pidikkeen vieressä oleva microSD-kortin korttipaikka.
  2. Asenna microSD-kortti korttipaikkaan sähköiset liitinpinnat kameraan päin.
    Kuva : MicroSD-kortin asettaminen paikalleen
    Sprocketin käynnistäminen
  3. Työnnä korttia varovasti sisään sormenkynnellä, kunnes kuulet napsahduksen, jolloin kortti on paikoillaan Sprocket-laitteessa.
  4. Kytke Sprocket-valokuvatulostimeen virta.
    Jos microSD-kortin tallennusvalo palaa jatkuvasti punaisena, kyseessä on microSD-korttivirhe. Sammuta Sprocket, asenna microSD-kortti uudelleen ja käynnistä sitten Sprocket.
Sprocket on valmis tallentamaan valokuvia.