HP Sprocket - Tulostusongelmat upotetun kokemuksen ominaisuuden käyttöönoton jälkeen

Tämä asiakirja koskee HP Sprocket -valokuvatulostimia, Sprocket Photo Plus -tulostimia ja Sprocket 2-in-1 -laitteita sekä HP Sprocket -sovellusta Android- mobiililaitteille ja Apple iOS -laitteille.
Kun olet ottanut käyttöön upotetun kokemuksen ominaisuuden HP Sprocket -sovelluksessa, tulostustyöt saattavat viedä kauemmin ja tulostuslaatu voi olla odotettua heikompaa. Tulostaaksesi nopeammin ja parantaaksesi tulostuslaatua voit poistaa upotetun kokemuksen ominaisuuden tilapäisesti käytöstä HP Sprocket -sovelluksessa ja lähettää sitten tulostustyön uudelleen.
huomautus:
Poistettuasi upotetut kokemukset käytöstä HP Sprocket -sovellus ei voi skannata valokuvia, jotka käyttävät upotetut kokemukset -ominaisuutta.
  1. Käynnistä Sprocket.
  2. Avaa mobiililaitteessa HP Sprocket -sovellus.
  3. Napauta Valikko-kuvaketta ja napauta sitten sprocket.
  4. Napauta Sovellusasetukset.
    Asetukset-valikko avautuu.
    Kuva : Sovellusasetusten napauttaminen
    Sovellusasetusten napauttaminen
  5. Poista käytöstä upotetun kokemuksen ominaisuus.
    • Apple iOS -laitteet: Napauta käyttöoikeudet ja napauta sitten Upotetut kokemuksetSprocket-asetukset-osiosta.poistaaksesi ominaisuuden käytöstä.
    • Android-mobiililaitteet: Poista ominaisuus käytöstä napauttamalla Sprocket-asetukset kohdasta Upotetut kokemukset.
    Kuva : Upotetut kokemukset -kohdan napauttaminen
    Upotetut kokemukset -kohdan napauttaminen
  6. Lähetä tulostustyö uudelleen.
    Jos ominaisuuden poistaminen käytöstä ei ratkaissut tulostuksen suorituskyvyn ongelmaa, etsi lisätietoja vianmäärityksestä valitsemalla yksi alla olevista linkeistä.