Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Tulostuksen lisäominaisuuksien käyttö

Tässä asiakirjassa opastetaan käyttämään tulostuksen lisäominaisuuksia, kuten useiden sivujen tulostusta samalle puolelle, julisteen tulostusta, vihkon tulostusta, kaksipuolista tulostusta, vesileimoja, peittokuvia ja töiden seurantaa.
Jotta voit hyödyntää tulostinohjaimesi tarjoamia tulostinominaisuuksia, muuta tulostusasetuksia valitsemalla Ominaisuudet tai Määritykset sovelluksen Tulosta-ikkunasta. Tulostimen nimi, joka näkyy tulostimen ominaisuudet -ikkunassa, saattaa vaihdella käytössä olevasta tulostimesta riippuen.
  huomautus:
  • Kaikki valikot eivät välttämättä näy näytössä asetuksista tai mallista riippuen. Jos näin on, valikkoja ei käytetä tulostimessa.
  • Valitse Ohje-valikko, napsauta ikkunassa -painiketta tai paina näppäimistöltä F1 ja napsauta mitä tahansa vaihtoehtoa, josta haluat lisätietoja. Katso Ohjeiden käyttö.