Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka värikasetti vaihdetaan.
Värikasetin arvioitu käyttöikä on miltei lopussa.
  • Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä yksittäinen värikasetti on vaihdettava.
  • Tietokoneen Samsung tulostustila -ohjelman ikkuna avautuu ja kertoo käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on tyhjä. Katso Samsung-tulostintilan käyttö.
Tarkista laitteesi käyttämän värikasetin tyyppi kohdasta Saatavilla olevat tarvikkeet.
huomautus:
  • Ravistele värikasettia huolellisesti, se lisää alkutulostuslaatua.
  • Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen lisävarusteiden tai mallin mukaan. Tarkista tulostimesi tyyppi.
  varoitus:
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta ja käytä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa kasetin rumpua.
  • Jos väriainetta pääsee vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Värikasetin vaihtaminen

1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun avaamisesta
  2. Avaa värikasetin lukitus.
    Kuva : Esimerkki värikasetin lukituksen avaamisesta
  3. Vedä värikasetin kahvaa ja poista kasetti sitten tulostimesta.
    Kuva : Esimerkki värikasetin vetämisestä ja poistamisesta
  4. Ota uusi värikasetti laatikosta.
    Kuva : Esimerkki uuden värikasetin ulos ottamisesta
  5. Poista kaikki pakkausmateriaali uudesta värikasetista.
    Kuva : Esimerkki kaikkien pakkausmateriaalien poistamisesta
  6. Poista värikasettia suojaava muovinen kieleke ennen kuin asennat uuden värikasetin.
    Kuva : Esimerkki suojaavan muovisen kielekkeen poistamisesta
    huomautus:
    Muista aina kierrättää kaikki pakkausmateriaali.
  7. Asenna värikasetti takaisin tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasetin asentamisesta
  8. Lukitse värikasetti uudelleen tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasetin lukitsemisesta
  9. Sulje etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun sulkemisesta