Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka värikasetti vaihdetaan.
Tulostin käyttää neljää väriä, ja jokaiselle värille on oma värikasetti: keltainen (Y), magenta (M), syaani (C) ja musta (K).
  • Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä yksittäinen värikasetti on vaihdettava.
  • Tietokoneen Samsung tulostustila -ohjelman ikkuna avautuu ja kertoo käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on tyhjä. Katso Samsung-tulostintilan käyttö.
Tarkista laitteesi käyttämän värikasetin tyyppi kohdasta Saatavilla olevat tarvikkeet.
huomautus:
  • Ravistele värikasettia huolellisesti, se lisää alkutulostuslaatua.
  • Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen lisävarusteiden tai mallin mukaan. Tarkista tulostimesi tyyppi.
  varoitus:
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta ja käytä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa kasetin rumpua.
  • Jos väriainetta pääsee vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Värikasetin vaihtaminen

Seuraa seuraavia vaiheita värikasetin vaihtamiseksi.
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun avaamisesta
  2. Tartu varovasti värikasetin kahvaan ja vedä värikasettilokero varovasti ulos.
    Kuva : Esimerkki värikasettilokeron poistamisesta kahvan avulla
  3. Irrota haluamasi värikasetti nostamalla sitä suoraan ylöspäin.
    Kuva : Esimerkki halutun värikasetin irrottamisesta
  4. Ota uusi värikasetti laatikosta (1). Poista kaikki pakkausmateriaali uudesta värikasetista (2). Poista värikasettia suojaava muovinen kieleke ennen kuin asennat uuden värikasetin (3).
      Kuva : Kaiken pakkausmateriaalin poistaminen uudesta värikasetista
    1. Ota uusi värikasetti laatikosta
    2. Poista pakkausmateriaalit
    3. Irrota suojaava muovinen kieleke
  5. Laita värikasetti takaisin värikasettilokeroon.
    Kuva : Värikasetin laittaminen takaisin värikasettilokeroon
  6. Työnnä värikasettilokero takaisin tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasettilokeron työntämisestä takaisin tulostimeen
  7. Sulje etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun sulkemisesta