Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Väriaineen tasoittaminen

Kun värikasetti on lähellä käyttöikänsä loppua:
  • Tulosteissa on valkoisia raitoja tai tulostusjälki on vaalea ja/tai tummuus vaihtelee reunasta toiseen.
  • Tilan LED-merkkivalo vilkkuu oranssina. Näyttöön voi tulla väriaineeseen liittyvä viesti, joka ilmoittaa väriaineen olevan vähissä.
  • Tietokoneen Samsung tulostustila -ohjelman ikkuna ilmestyy tietokoneelle ilmoittaen käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on vähissä, katso Samsung-tulostintilan käyttö.
Jos näin tapahtuu, voit parantaa tulostuslaatua tilapäisesti tasoittamalla kasetin jäljellä olevan väriaineen. Joissakin tapauksissa valkoisia raitoja tai vaaleaa tulostusjälkeä ilmenee edelleen väriaineen tasoittamisen jälkeen.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen asetusten tai mallin mukaan. Tarkista tulostimen tyyppi, katso Tulostimen yleiskuva.
  varoitus:
Jos väriainetta pääsee käyttäjän vaatteille, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
Seuraavat ohjeet näyttävät, miten väriaine tasoitetaan SL-C4010- ja SL-C4012-sarjan tulostimissa:
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun avaamisesta
  2. Tartu varovasti värikasetin kahvaan ja vedä värikasettilokero varovasti ulos.
    Kuva : Esimerkki värikasettilokeron poistamisesta kahvan avulla
  3. Irrota haluamasi värikasetti nostamalla sitä suoraan ylöspäin.
    Kuva : Esimerkki halutun värikasetin irrottamisesta
  4. Voit tasoittaa väriaineen ravistelemalla värikasettia varovasti puolelta toiselle.
    Kuva : Esimerkki värikasetin varovaisesta ravistelusta
  5. Laita värikasetti takaisin värikasettilokeroon.
    Kuva : Värikasetin laittaminen takaisin värikasettilokeroon
  6. Työnnä värikasettilokero takaisin tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasettilokeron työntämisestä takaisin tulostimeen
  7. Sulje etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun sulkemisesta