Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - Väriaineen tasoittaminen

Kun värikasetti on lähellä käyttöikänsä loppua:
  • Tulosteissa on valkoisia raitoja tai tulostusjälki on vaalea ja/tai tummuus vaihtelee reunasta toiseen.
  • Tilan LED-merkkivalo vilkkuu oranssina. Näyttöön voi tulla väriaineeseen liittyvä viesti, joka ilmoittaa väriaineen olevan vähissä.
  • Tietokoneen Samsung tulostustila -ohjelman ikkuna ilmestyy tietokoneelle ilmoittaen käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on vähissä, katso Samsung-tulostintilan käyttö.
Jos näin tapahtuu, voit parantaa tulostuslaatua tilapäisesti tasoittamalla kasetin jäljellä olevan väriaineen. Joissakin tapauksissa valkoisia raitoja tai vaaleaa tulostusjälkeä ilmenee edelleen väriaineen tasoittamisen jälkeen.
  huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen asetusten tai mallin mukaan. Tarkista tulostimen tyyppi, katso Tulostimen yleiskuva.
  varoitus:
Jos väriainetta pääsee käyttäjän vaatteille, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
Seuraavat ohjeet näyttävät, miten väriaine tasoitetaan SL-M4560- ja SL-M4562-sarjan tulostimissa:
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun avaamisesta
  2. Avaa värikasetin lukitus.
    Kuva : Esimerkki värikasetin lukituksen avaamisesta
  3. Vedä värikasetin kahvaa ja poista kasetti sitten tulostimesta.
    Kuva : Esimerkki värikasetin vetämisestä ja poistamisesta
  4. Voit tasoittaa väriaineen ravistelemalla värikasettia varovasti puolelta toiselle.
    Kuva : Esimerkki värikasetin varovaisesta ravistelusta
  5. Asenna värikasetti takaisin tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasetin asentamisesta
  6. Lukitse värikasetti uudelleen tulostimeen.
    Kuva : Esimerkki värikasetin lukitsemisesta
  7. Sulje etuluukku.
    Kuva : Esimerkki etuluukun sulkemisesta