Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062 - Tulostaminen erikoispaperille

Alla olevassa taulukossa näkyy käytettävissä oleva erikoispaperi kutakin lokeroa varten.
Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman paperiristiriitaa.
Voit vaihtaa tulostimeen määritettyä paperiasetusta SyncThru™ Web Service -palvelussa valitsemalla Tiedot > Nykyiset asetukset > Tulostimen tiedot > Järjestelmä > Syöttölokerot. Katso lisätietoja Asetukset-välilehdestä. Voit myös määrittää sen ohjauspaneelista.
Määritä sitten paperityyppi valitsemalla Tulostusmääritykset-ikkuna > Paperi-välilehti > Paperityyppi. Katso Tulostusmääritysten avaaminen. Jos esimerkiksi haluat tulostaa tarroja, valitse kohdasta Paperityyppi vaihtoehto Tarrat.
huomautus:
Kun käytät erikoispaperia, suosittelemme syöttämään paperit yksi kerrallaan. Tarkista kunkin syöttölokeron suurin paperimäärä, katso Tulostuspaperin tekniset tiedot.
Tyypit
Lokero 1
Valinnainen lokero
Monikäyttölokero
Tavallinen
X
X
X
Paksu
X
X
X
Painava
X
X
X
Erityisen painava
X
X
Ohut
X
X
X
Puuvilla
X
X
X
Väri
X
X
X
Esipainettu
X
X
X
Uusiopaperi
X
X
X
Kirjekuori
X
X
Paksu kirjekuori
X
X
Tarrat
X
X
Korttipaperi
X
X
X
Kova
X
X
X
Arkistopaperi
X
X
X
Kirjelomake
X
X
X
Rei’itetty
X
X
X
Kiiltävä valokuva
X
X
X
Tuettu: X
Ei tuettu: Tyhjä
huomautus:
Paperityypit näkyvät Tulostusasetuksissa. Tällä paperityyppiasetuksella voit määrittää lokeroon ladattavan paperityypin. Tämä asetus näkyy luettelossa käyttäjien valittavissa. Näin käyttäjät saavat parhaan laatuisia tulosteita. Muuten haluttua tulostuslaatua ei ehkä voi saavuttaa.

Kirjekuori

Onnistunut kirjekuorille tulostaminen riippuu kirjekuoren laadusta. Kun haluat tulostaa kirjekuoren, aseta se oheisen kuvan mukaisesti.
Kuva : Kirjekuori
  • Kun valitset kirjekuoria, harkitse seuraavia asioita:
    • Paino: Paino enintään 90 g/m2, muussa tapauksessa voi ilmetä tukoksia.
    • Rakenne: Oltava litteä niin, että rypyt ovat alle 6 mm korkeita, eikä se saa sisältää ilmaa.
    • Kunto: Ei rypistynyt, käpristynyt eikä muutenkaan vioittunut.
    • Lämpötila: Oltava yhteensopiva tulostimen käyttölämpötilan ja -paineen kanssa.
  • Käytä vain hyvin viimeisteltyjä, terävätaitteisia kirjekuoria.
  • Älä käytä leimattuja kirjekuoria.
  • Älä käytä kirjekuoria, joissa on salpoja, hakoja, ikkunoita, päällystetty vuoraus, itseliimautuvat reunat tai muita synteettisiä materiaaleja.
  • Älä käytä vahingoittuneita tai huonolaatuisia kirjekuoria.
  • Varmista, että kirjekuoren päätysaumat ulottuvat kirjekuoren nurkkiin asti.
      Kuva : Saumat
    1. Kelpaa
    2. Ei kelpaa
  • Jos kirjekuoressa on irrotettava liimanauha tai useampi kuin yksi suljettava läppä, niiden liima-aineiden on 0,1 sekunnin ajan kestettävä tulostimen kiinnityslämpötila, joka on noin 170 °C. Ylimääräiset läpät ja nauhat voivat aiheuttaa rypistymistä, taittumista ja tukoksia, ja ne voivat jopa vahingoittaa kiinnitysyksikköä.
  • Parhaan tuloksen saat asemoimalla marginaalit niin, että ne eivät ole 15 mm lähempänä kirjekuoren reunaa.
  • Älä paina kirjekuoren saumojen kohtaamisalueelle.

Tarrat

Jotta tulostin ei vaurioituisi, käytä vain lasertulostimeen tarkoitettuja tarra-arkkeja.
Kuva : Tarrat
  • Kun valitset tarra-arkkeja, pohdi seuraavia seikkoja:
    • Tarrat: Liima-aine kestää tulostimen kiinnityslämpötilaa 170 °C.
    • Järjestys: Käytä vain tarra-arkkeja, joissa tarrojen väleissä ei ole näkyvissä taustapaperia. Tarrat saattavat irrota arkista, jossa tarrojen välissä on tyhjää tilaa.
    • Käpristymät: Tarrojen on oltava aivan litteitä eivätkä ne saa käpristyä enempää kuin 13 mm mihinkään suuntaan.
    • Kunto: Älä käytä tarra-arkkeja, joissa on ryppyjä, kuplia tai muita irtoamisen merkkejä.
  • Varmista, ettei tarrojen välissä ole suojaamatonta tarttuvaa materiaalia. Muutoin tarrat voivat irrota tulostuksen aikana ja aiheuttaa paperitukoksia. Suojaamaton tarttuva materiaali voi vaurioittaa tulostimen osia.
  • Aseta tarra-arkki tulostimeen vain kerran. Tarttuva tausta kestää vain yhden läpikulun tulostimessa.
  • Älä käytä tarroja, jotka ovat irtautumassa tausta-arkistaan, rypistyneitä, kuplaisia tai muulla tavalla vahingoittuneita.

Postikorttikartonki ja mukautetut paperikoot

Kuva : Postikorttikartonki ja mukautetut paperikoot
  • Aseta marginaalit ohjelmistosovelluksessa vähintään 6,4 mm:n (0,25 tuuman) päähän materiaalin reunoista.

Esipainettu paperi

Kun asetat laitteeseen esipainettua paperia, aseta se tulostuspuoli ylöspäin käpristymätön reuna edessä. Jos laitteessa on paperinsyöttöongelmia, käännä paperi toisin päin. Huomaa, että tulostuslaatua ei voida taata.
Kuva : Esipainettu paperi
  • Tulostamiseen on käytettävä lämmönkestävää mustetta, joka ei sula eikä haihdu ja josta ei irtoa vaarallisia päästöjä, kun se altistuu tulostimen kiinnityslämpötilalle 0,1 sekunniksi (noin 170 °C).
  • Esipainettuun paperiin käytettävän musteen on oltava syttymätöntä eikä se saa vahingoittaa tulostimen teloja.
  • Varmista ennen esipainetun paperin lisäämistä, että paperin muste on kuivaa. Märkää mustetta voi irrota esipainetusta paperista kiinnityksen aikana, mikä heikentää tulostuslaatua.