Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Skannaaminen Samsung Easy Document Creator -ohjelmalla

Samsung Easy Document Creator on sovellus, joka auttaa skannaamaan, koostamaan ja tallentamaan asiakirjoja useissa muodoissa, kuten .epub.
huomautus:
  • Käyttöjärjestelmät ainoastaan Windows ja Mac.
  • Minimivaatimukset Samsung Easy Document Creatorille ovat Windows XP Service Pack 3 tai uudempi, ja Internet Explorer 6,0 tai uudempi.
  • Samsung Easy Document Creator asennetaan automaattisesti samalla kun asennat tulostinohjelmiston (katso tulostimesi käyttöoppaasta kohtaa ”Samsung Easy Document Creator”).
  1. Aseta yksittäinen asiakirja asiakirjalasille kopioitava puoli alaspäin tai aseta asiakirjat asiakirjansyöttölaitteeseen kopiointipuoli ylöspäin. Katso Alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen.
  2. Käytä toista seuraavista menetelmistä:
    • Windows: Valitse Käynnistä-valikosta Ohjelmat tai Kaikki ohjelmat > Samsung-tulostimet.
    • Mac: Avaa Sovellukset-kansio > Samsung-kansio > Samsung Easy Document Creator.
  3. Valitse Samsung Easy Document Creator.
  4. Valitse Skannaa etusivulla.
  5. Valitse skannaustyyppi tai suosikit ja tee sitten säätöjä kuvaan.
  6. Skannaa lopullinen kuva valitsemalla Skannaa tai muodosta toinen esikatselukuva valitsemalla Esiskannaa.
  7. Tallenna skannattu kuva valitsemalla Lähetä.
  8. Valitse haluamasi asetus.
  9. Valitse OK.
huomautus:
Napsauta ikkunassa Ohje-painiketta ja katso sitten lisätietoja valitsemalla mikä tahansa vaihtoehto.