Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Tulostaminen erikoispaperille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman paperiristiriitaa.
  • Muuta tulostimen paperiasetuksia Samsung Easy Printer Manager -ohjelmassa tai SyncThru™ Web Service -palvelussa.
    • Jos tulostin on liitetty paikallisesti, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa Samsung Easy Printer Manager > Lisäasetukset > Laitteen asetukset, katso Samsung Easy Printer Managerin käyttö.
    • Jos tulostin on liitetty verkkoon, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa SyncThru™ Web Service > Asetukset-välilehti > Tulostimen asetukset, katso SyncThru™ Web Service -palvelu.
  • Voit muuttaa tulostimeen määritettyä paperiasetusta ohjauspaneelin avulla.
    • Valitse ohjauspaneelista (Valikko) > Järjestelmäasetukset > Paperiasetukset > Paperikoko tai Paperityyppi.
  • Voit muuttaa tulostimeen määritettyä paperiasetusta tulostinohjaimen avulla.
    • Määritä paperityyppi Tulostusmääritykset-ikkunasta > Paperi-välilehti > Paperityyppi, katso Tulostusmääritysten avaaminen.
huomautus:
  • Kun käytät erikoispaperia, suosittelemme syöttämään paperit yksi kerrallaan. Tarkista kunkin syöttölokeron suurin paperimäärä, katso Tulostuspaperin tekniset tiedot.
  • Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen asetusten tai mallin mukaan. Tarkista tulostimen tyyppi, katso Näkymä edestä.
Nähdäksesi kunkin arkin painon, katso Tulostuspaperin tekniset tiedot.
Tyypit
Lokero 1
Valinnainen lokero
Monikäyttölokero
Tavallinen
X
X
X
Paksu
X
X
X
Painava
X
X
X
Erityisen painava
X
X
Ohut
X
X
X
Puuvilla
X
X
X
Väri
X
X
X
Esipainettu
X
X
X
Uusiopaperi
X
X
X
Kirjekuori
X
X
Paksu kirjekuori
X
X
Tarrat
X
X
Korttipaperi
X
X
X
Kova
X
X
X
Arkistopaperi
X
X
X
Kirjelomake
X
X
X
Rei’itetty
X
X
X
Kiiltävä valokuva
X
X
Tuettu: X
Ei tuettu: Tyhjä

Kirjekuori

Onnistunut kirjekuorille tulostaminen riippuu kirjekuoren laadusta. Kun haluat tulostaa kirjekuoren, aseta se oheisen kuvan mukaisesti.
Kuva : Kirjekuori
  • Kun valitset kirjekuoria, harkitse seuraavia asioita:
    • Paino: Paino enintään 90 g/m2, muussa tapauksessa voi ilmetä tukoksia.
    • Rakenne: Oltava litteä niin, että rypyt ovat alle 6 mm korkeita, eikä se saa sisältää ilmaa.
    • Kunto: Ei rypistynyt, käpristynyt eikä muutenkaan vioittunut.
    • Lämpötila: Oltava yhteensopiva tulostimen käyttölämpötilan ja -paineen kanssa.
  • Käytä vain hyvin viimeisteltyjä, terävätaitteisia kirjekuoria.
  • Älä käytä leimattuja kirjekuoria.
  • Älä käytä kirjekuoria, joissa on salpoja, hakoja, ikkunoita, päällystetty vuoraus, itseliimautuvat reunat tai muita synteettisiä materiaaleja.
  • Älä käytä vahingoittuneita tai huonolaatuisia kirjekuoria.
  • Varmista, että kirjekuoren päätysaumat ulottuvat kirjekuoren nurkkiin asti.
      Kuva : Saumat
    1. Kelpaa
    2. Ei kelpaa
  • Jos kirjekuoressa on irrotettava liimanauha tai useampi kuin yksi suljettava läppä, niiden liima-aineiden on 0,1 sekunnin ajan kestettävä tulostimen kiinnityslämpötila, joka on noin 170 °C. Ylimääräiset läpät ja nauhat voivat aiheuttaa rypistymistä, taittumista ja tukoksia, ja ne voivat jopa vahingoittaa kiinnitysyksikköä.
  • Parhaan tuloksen saat asemoimalla marginaalit niin, että ne eivät ole 15 mm lähempänä kirjekuoren reunaa.
  • Älä paina kirjekuoren saumojen kohtaamisalueelle.

Tarrat

Jotta tulostin ei vaurioituisi, käytä vain lasertulostimeen tarkoitettuja tarra-arkkeja.
Kuva : Tarrat
  • Kun valitset tarra-arkkeja, pohdi seuraavia seikkoja:
    • Tarrat: Liima-aine kestää tulostimen kiinnityslämpötilaa 170 °C.
    • Järjestys: Käytä vain tarra-arkkeja, joissa tarrojen väleissä ei ole näkyvissä taustapaperia. Tarrat saattavat irrota arkista, jossa tarrojen välissä on tyhjää tilaa.
    • Käpristymät: Tarrojen on oltava aivan litteitä eivätkä ne saa käpristyä enempää kuin 13 mm mihinkään suuntaan.
    • Kunto: Älä käytä tarra-arkkeja, joissa on ryppyjä, kuplia tai muita irtoamisen merkkejä.
  • Varmista, ettei tarrojen välissä ole suojaamatonta tarttuvaa materiaalia. Muutoin tarrat voivat irrota tulostuksen aikana ja aiheuttaa paperitukoksia. Suojaamaton tarttuva materiaali voi vaurioittaa tulostimen osia.
  • Aseta tarra-arkki tulostimeen vain kerran. Tarttuva tausta kestää vain yhden läpikulun tulostimessa.
  • Älä käytä tarroja, jotka ovat irtautumassa tausta-arkistaan, rypistyneitä, kuplaisia tai muulla tavalla vahingoittuneita.

Postikorttikartonki ja mukautetut paperikoot

Kuva : Postikorttikartonki ja mukautetut paperikoot
  • Aseta marginaalit ohjelmistosovelluksessa vähintään 6,4 mm:n (0,25 tuuman) päähän materiaalin reunoista.

Esipainettu paperi

Kun asetat laitteeseen esipainettua paperia, aseta se tulostuspuoli ylöspäin käpristymätön reuna edessä. Jos laitteessa on paperinsyöttöongelmia, käännä paperi toisin päin. Huomaa, että tulostuslaatua ei voida taata.
Kuva : Esipainettu paperi
  • Tulostamiseen on käytettävä lämmönkestävää mustetta, joka ei sula eikä haihdu ja josta ei irtoa vaarallisia päästöjä, kun se altistuu tulostimen kiinnityslämpötilalle 0,1 sekunniksi (noin 170 °C).
  • Esipainettuun paperiin käytettävän musteen on oltava syttymätöntä eikä se saa vahingoittaa tulostimen teloja.
  • Varmista ennen esipainetun paperin lisäämistä, että paperin muste on kuivaa. Märkää mustetta voi irrota esipainetusta paperista kiinnityksen aikana, mikä heikentää tulostuslaatua.