HP OfficeJet 6960- ja 6970 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee seuraavia tulostimia: HP OfficeJet 6962, ja OfficeJet Pro 6960-, 6968-, 6970-, ja 6974-, 6975- ja 6978 All-in-One -tulostimet.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.

Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen

Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
huomautus:
Jos tarvitset verkon salasanan, siirry kohtaan Miten löydän langattoman verkon WEP- tai WPA-avaimen tai -salasanan.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.

Vaihe 2: Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon

Yhdistä tulostin uudelleen verkkoon langattoman asennustoiminnon avulla, jotta HP-asennusohjelma voi löytää tulostimen asennuksen aikana.
  1. Sipaise ohjauspaneelin aloitusnäyttöä vasemmalle tulostimen ohjauspaneelissa, avaa paneelinäkymä sipaisemalla alaspäin ja kosketa langattoman yhteyden kuvaketta .
  2. Kosketa määrityskuvake.
  3. Kosketa Langattomat asetukset ja sitten Langaton asennustoiminto.
    Kuva : Langattomat asetukset -näyttö
    Kuva: Langattomat asetukset -näyttö
  4. Kosketa verkon nimeä käytettävissä olevien verkkojen luettelossa ja kosketa OK.
    Kuva : Esimerkki verkon nimistä
    Kuva: Verkon nimet
  5. Jos verkon nimi ei ole luettelossa, kosketa Kirjoita uusi verkkonimi ja anna verkon nimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  6. Kirjoita pyydettäessä WEP- tai WPA-avain (verkon salasana) ja kosketa Valmis.
    Yhteenvetonäyttö avautuu. Kosketa OK palataksesi aloitusnäyttöön.
    huomautus:
    Jos näyttöön tulee ilmoitus yhteysvirheestä, varmista, että olet käyttänyt verkon nimessä ja salasanassa oikeaa kirjainkokoa. Anna tiedot uudelleen toimimalla kehotteiden mukaan.

Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain

Lataa ja asenna HP:n sivustosta uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö näkyy asennettaessa, voit viimeistellä langattoman yhteyden määrityksen sen avulla. Muussa tapauksessa noudata asennusohjelmiston antamia ohjeita suorittaaksesi ohjelmiston asennus loppuun.
huomautus:
Voit käyttää asennus-CD-levyä vaihtoehtoisena menetelmänä ohjelmiston lataamiselle.
  1. Valitse tulostimesi seuraavasta luettelosta:
  2. Anna tulostimen mallinumero ja napsauta Aloita.
  3. Lataa ohjain tietokoneeseesi napsauttamalla Lataa, ja napsauta sitten Avaa, Tallenna tai Suorita missä tahansa näkyvässä ikkunassa.
  4. Käynnistä ohjaimen asennus kaksoisnapsauttamalla ohjaintiedostoa selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa tietokoneessasi.
    Kuva : Esimerkki HP:n ohjaintiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki HP:n ohjaintiedostosta selaimen latauspalkissa
    Kuva : Esimerkki HP:n ohjaintiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
    Esimerkki HP:n ohjaintiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
  5. Muodosta yhteys ja asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Palaa selaimellasi sivulle 123.hp.com ja viimeistele tulostimen rekisteröinti ja aktivointi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.