HP OfficeJet 6960- ja 6970 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys (Mac)

Tämä asiakirja koskee HP OfficeJet 6962 ja OfficeJet Pro 6960-, 6968-, 6970-, 6974-, 6975- ja 6978 All-in-One -tulostimia ja Mac-tietokoneita.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin langattomaan verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.

Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen

Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
huomautus:
Jos sinun on etsittävä verkkosi salasana, siirry kohtaan Etsi langattoman verkon WEP-, WPA- tai WPA2-salasana (Mac).
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.

Vaihe 2: Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon

Yhdistä tulostin uudelleen verkkoon langattoman asennustoiminnon avulla, jotta HP-asennusohjelma voi löytää tulostimen asennuksen aikana.
  1. Sipaise ohjauspaneelin aloitusnäyttöä vasemmalle tulostimen ohjauspaneelissa, avaa paneelinäkymä sipaisemalla alaspäin ja kosketa langattoman yhteyden kuvaketta .
  2. Kosketa määrityskuvake.
  3. Kosketa Langattomat asetukset ja sitten Langaton asennustoiminto.
    Kuva : Langattomat asetukset -näyttö
    Kuva: Langattomat asetukset -näyttö
  4. Kosketa verkon nimeä käytettävissä olevien verkkojen luettelossa ja kosketa OK.
    Kuva : Esimerkki verkon nimistä
    Kuva: Verkon nimet
  5. Jos verkon nimi ei ole luettelossa, kosketa Kirjoita uusi verkkonimi ja anna verkon nimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  6. Kirjoita pyydettäessä WEP- tai WPA-avain (verkon salasana) ja kosketa Valmis.
    Yhteenvetonäyttö avautuu. Kosketa OK palataksesi aloitusnäyttöön.
    huomautus:
    Jos näyttöön tulee ilmoitus yhteysvirheestä, varmista, että olet käyttänyt verkon nimessä ja salasanassa oikeaa kirjainkokoa. Anna tiedot uudelleen toimimalla kehotteiden mukaan.

Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain

Lataa ja asenna HP:n sivustosta uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö näkyy asennettaessa, voit viimeistellä langattoman yhteyden määrityksen sen avulla. Muussa tapauksessa noudata asennusohjelmiston antamia ohjeita suorittaaksesi ohjelmiston asennus loppuun.
  1. Käynnistä tulostin.
  2. Jos tulostimesi on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla, irrota USB-kaapeli tietokoneesta.
  3. Valitse tulostimesi seuraavasta luettelosta:
  4. Valitse kehotettaessa tulostimen mallin tunnistustapa ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita siirtyäksesi lataussivulle.
  5. Napsauta Lataa HP Easy Start -sovelluksen tai täysien ominaisuuksien ohjaimen vieressä sen mukaan, kumpi vaihtoehto on näkyvissä.
  6. Valitse Mac-tietokoneen Dockista Tiedostohaut-kansio ja valitse valitsemasi vaihtoehdon mukaan joko HP Easy Start -tiedosto tai .dmg-tiedosto, jotta täysien ominaisuuksien ohjaimen asennus alkaa.
  7. Määritä tulostimen yhteysasetukset ja asenna ohjelmisto noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
  8. Napsauta kehotettaessa Lisää tulostin, kun haluat luoda tulostusjonon Mac-tietokoneelle.
    Lisää-ikkuna avautuu näyttöön.
  9. Napsauta tulostimen nimeä, napsauta Käytä- tai Tulosta käyttäen -valikkoa, valitse tulostimen nimi ponnahdusvalikosta ja napsauta sitten Lisää.
    Kuva : Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta Lisää-näytössä
    Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta Lisää-näytössä
  10. Suorita asennus loppuun palaamalla HP-asennusohjelmaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin langattoman HP-tulostimen asentamisesta ja määrittämisestä.