• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP ENVY 5530 -tulostimet - Langattoman tulostuksen määritys (Mac)

Tämä asiakirja koskee HP ENVY 5530-, 5531-, 5532-, 5534-, 5535- ja 5539 e-All-in-One -tulostimia sekä Mac-tietokoneita.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto Mac-tietokoneeseen HP-sivustolta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.

Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen

Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, merkitse muistiin verkkonimi ja salasana, ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja Mac-tietokoneeseen virta.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.

Vaihe 2: Tulostimen liittäminen langattomaan verkkoon

Ohjatun langattoman asennustoiminnon avulla on helppo määrittää tulostimen langaton yhteys Mac-tietokoneeseesi ja hallita sen asetuksia.
  1. Käynnistä tulostin, jos se ei ole vielä käynnissä.
  2. Kosketa tulostimen ohjauspaneelissa langattoman yhteyden kuvaketta .
    Langattomien yhteyksien yhteenveto -näyttö tulee näkyviin.
  3. Kosketa Asetukset, ja kosketa sitten kohtaa Langaton asennustoiminto.
  4. Muodosta langaton verkkoyhteys noudattamalla ohjauspaneelin ohjeita.

Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain

Lataa ja asenna uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio osoitteesta 123.hp.com.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Kirjoita tulostimen mallinumero Aloita antamalla laitteen mallinumero -kenttään.
  3. Valitse tulostimesi avattavasta valikosta ja valitse Aloita.
  4. Valitse Lataa.
  5. Kun lataus on valmis, avaa asennusohjelma osoittamalla selaimen latauspalkissa tai latauskansiossa olevaa tiedostoa nimeltä xxxx.dmg.
    Esimerkki xxxx.dmg-tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki xxxx.dmg-tiedostosta Mac-tietokoneen latauskansiossa
  6. Kaksoisosoita asennusohjelman ikkunassa valintaa HP Inkjet SW.
    HP Inkjet SW asennusohjelman ikkunassa
  7. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  8. Kun näyttöön tulee kehote, sulje asennusohjelma.
    HP Utility -apuohjelma avautuu.
  9. Valitse HP Utility -apuohjelmassa tulostimesi nimi, ja valitse sitten Jatka.
  10. Valitse Lisää tulostin.
    Lisäämisikkuna avautuu.
  11. Valitse tulostimesi nimi.
    Varmista, että valitsemasi tulostimen kohdalla näkyy Bonjour kohdassa Tapa.
  12. Napsauta Käytä- tai Käytä tulostamiseen -valikkoa ja valitse sitten tulostimesi nimi avautuvasta valikosta.
  13. Kuva: Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta
  14. Lisää tulostin luetteloon valitsemalla Lisää.
  15. Valitse asennusohjelman Lisää tulostin -ikkunassa Jatka.
  16. Viimeistele tulostimen asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja valitse sitten Valmis.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin langattoman HP-tulostimen asentamisesta ja määrittämisestä.