Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Peruskopiointi

Peruskopiointi

Tässä asiakirjassa on ohjeet alkuperäisasiakirjojen peruskopiointiin.
  1. Valitse aloitusnäytöstä tai sovelluksista Kopiointi.
  2. Aseta alkuperäiskappaleet kuvapuoli ylöspäin kaksipuolisesti skannaavaan asiakirjansyöttölaitteeseen (DSDF) tai aseta yksittäinen alkuperäiskappale kuvapuoli alaspäin skannerin lasille ja sulje DSDF. Katso Alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen.
  3. Muuta asetuksia Kopioi- ja Lisää-välilehdissä.
  4. Anna haluamasi kopioiden määrä ohjauspaneelin numeronäppäimistöllä tai plus- ja miinuspainikkeilla.
  5. Aloita kopiointi valitsemalla ohjauspaneelista , Käynnistä.
huomautus:
Voit peruuttaa kopiointityön toiminnon aikana painamalla Pysäytä/Tyhjennä-painiketta. Valitse ohjauspaneelista Työn tila. Poista sitten haluamasi työ.