HP PageWide Enterprise Color, HP PageWide Managed Color - DIMM-muistin asentaminen

DIMM-muistin asentaminen

Tässä asiakirjassa kuvataan valinnaisen DIMM-muistimoduulin asentaminen.
  varoitus:
Tämä tuote sisältää osia, jotka voivat vioittua staattisen sähköpurkauksen vuoksi. Voit vähentää staattisen sähköpurkauksen aiheuttamien vaurioiden vaaraa laittamalla tuotteen ESD-matolle (jos käytettävissä) ja käyttämällä maadoitettuun pintaan liitettyä ranneketta. Jos ESD-työpistettä tai -mattoa ei ole saatavilla, maadoita itsesi koskettamalla laitteen metallirunkoa, ennen kuin kosketat sähköstaattiselle purkaukselle herkkää osaa.
Kuva : ESD-varoitus
  1. Ota DIMM-muisti pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa.
    Kuva : Laatikon sisältö
    huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
  2. Katkaise tulostimen virta painamalla virtapainiketta ja irrota sitten virtajohto.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen ja virtajohdon irrottaminen
  3. Irrota USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Irrota USB- tai verkkokaapeli
  4. Avaa rasteroijan kansi varovasti, irrota se varovasti ja aseta se syrjään.
    Rasteroijan kannen avaaminen
    Muotoiluohjaimen kannen poistaminen
  5. Poista rasteroijan sisäkannen kaksi siipiruuvia.
    Kuva : Rasteroijan sisäkannen siipiruuvien poistaminen
  6. Poista rasteroijan kansi.
    Kuva : Rasteroijan kannen poistaminen
  7. Työnnä DIMM-moduulin liitäntäreuna pidikkeeseen. Varmista, että DIMM-moduuli on tukevasti kiinni liittimessä.
    Kuva : Työnnä DIMM pidikkeeseen
  8. Taita DIMM-muistimoduulin alareuna pidikkeeseen päin (1) ja varmista, että kaksi lukitusvartta napsahtavat paikoilleen (2).
    Kuva : Varmista, että DIMM-moduuli napsahtaa paikalleen
  9. Aseta rasteroijan sisäkansi paikalleen.
    Kuva : Rasteroijan sisäkannen asettaminen paikalleen
  10. Kiinnitä rasteroijan sisäkannen kaksi siipiruuvia.
    Kuva : Siipiruuvien kiinnittäminen
  11. Aseta rasteroijan kansi takaisin paikalleen ja varmista, että se napsahtaa kiinni.
    Rasteroijan kannen asettaminen paikalleen
    Sulje rasteroijan kansi
  12. Liitä USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Liitä USB- tai verkkokaapeli
  13. Kytke virtajohto ja käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen tulostimeen