Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - Tarvikkeiden käyttöiän valvonta

Jos laitteessa ilmenee usein toistuvia paperitukoksia tai tulostusongelmia, tarkista tulostettujen tai skannattujen sivujen määrä. Vaihda tarvittavat osat.
  huomautus:
  • Valikkojen saaminen esiin voi vaihdella mallin mukaan. Etsi käyttöoppaasta Valikkojen saaminen esiin -kohta.
  • Joitakin valikoita ei ehkä ole näkyvissä kaikkia asetuksia käytettäessä tai kaikissa malleissa.
  • Joissakin malleissa alivalikkoihin siirrytään valitsemalla OK.
Tulostimen käyttäminen tarvikkeiden käyttöiän tarkistamiseen
Tarkista tarvikkeiden käyttöikä tulostimen näytössä näiden ohjeiden avulla.
  1. Valitse ohjauspaneelista Menu (Valikko) > System Setup (Järjestelmäasetukset) > Maintenance (Huolto) > Supplies Life (Tarvikkeiden käyttöikä).
  2. Valitse haluamasi asetus ja paina OK.
  3. Voit palata valmiustilaan painamalla Cancel (Peruuta) -painiketta.