Samsung Xpress Color MFP SL-C48x - hukkaväriainesäiliön vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan hukkaväriainesäiliön vaihtamisesta. Kun hukkaväriainesäiliö on tullut elinkaarensa päähän, ohjauspaneelin näyttöön tulee ilmoitus, jonka mukaan hukkaväriainesäiliö on vaihdettava. Tarkista laitteen hukkaväriainesäiliö.
  • Jos laitteen sisällä on väriainehiukkasia, tämä ei merkitse, että laite on vaurioitunut. Jos ilmenee tulostuslaatuongelmia, ota yhteys HP:n asiakastukeen.
  • Kun vedät hukkaväriainesäiliön ulos laitteesta, siirrä sitä varovasti, jotta se ei putoa.
  • Aseta hukkaväriainesäiliö tasaiselle pinnalle, jotta väriainetta ei valu ulos säiliöstä.
  varoitus:
Älä käännä hukkaväriainesäiliötä ympäri äläkä kallista sitä.

Hukkaväriainesäiliön vaihtaminen

Vaihda hukkaväriainesäiliö noudattamalla näitä ohjeita.
  1. Avaa etukansi.
    Kuva : Etukannen avaaminen
  2. Poista väriainekasetit vetämällä kahvoista.
    Kuva : Väriainekasettien irrottaminen vetämällä kahvoista
  3. Poista käytetty hukkaväriainesäiliö vetämällä kahvaa (1). Poista uusi hukkaväriainesäiliö pakkauksestaan (2).
    Kuva : Käytetyn hukkaväriainesäiliön poistaminen ja uuden hukkaväriainesäiliön asettaminen paikalleen
      varoitus:
    Poista käytetty hukkaväriainesäiliö varovasti, jotta väriainetta ei valu ulos.
  4. Aseta uusi hukkaväriainesäiliö paikalleen painamalla kahvaa varovasti.
    Kuva : Uuden hukkajäteväriainesäiliön asettaminen paikalleen
  5. Työnnä väriainekasetit takaisin tulostimeen oikeisiin paikkoihin.
    Kuva : Väriainekasettien asettaminen takaisin tulostimeen
  6. Sulje etukansi. Tulostamista voi nyt jatkaa.
    Kuva : Etukannen sulkeminen