Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Väriaineen tasoittaminen

Kun värikasetti on lähellä käyttöikänsä loppua:
  • Tulosteissa on valkoisia raitoja tai tulostusjälki on vaalea ja/tai tummuus vaihtelee reunasta toiseen.
  • Tilan LED-merkkivalo vilkkuu oranssina. Näyttöön voi tulla viesti, joka ilmoittaa väriaineen olevan vähissä.
  • Tietokoneen Samsung tulostustila -ohjelman ikkuna ilmestyy tietokoneelle ilmoittaen käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on vähissä, katso Samsung-tulostintilan käyttö.
Jos näin tapahtuu, voit parantaa tulostuslaatua tilapäisesti tasoittamalla kasetin jäljellä olevan väriaineen. Joissakin tapauksissa valkoisia raitoja tai vaaleaa tulostusjälkeä ilmenee edelleen väriaineen tasoittamisen jälkeen.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen lisävarusteiden tai mallin mukaan. Tarkista tulostimen tyyppi, katso Tulostimen yleiskatsaus.
  varoitus:
Jos väriainetta pääsee käyttäjän vaatteille, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
Seuraavat ohjeet näyttävät, miten väriaine tasoitetaan X322x X328x-sarjan tulostimissa:
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, auki
  2. Asenna värikasetti paikoilleen (kuvaselite 1) ja vedä se ulos (kuvaselite 2).
    Kuva : Värikasetin poistaminen
  3. Voit tasoittaa väriaineen varovasti ravistelemalla tulostuskasettia varovasti puolelta toiselle.
    Kuva : Ravisteleminen
  4. Asenna värikasetti paikoilleen (kuvaselite 1) ja lukitse se (kuvaselite 2).
    Kuva : Asenna värikasetti.
  5. Sulje etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, kiinni
Seuraavat ohjeet näyttävät, miten väriaine tasoitetaan K325x K330x-sarjan tulostimissa:
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, auki
  2. Asenna värikasetti paikoilleen (kuvaselite 1) ja vedä se ulos (kuvaselite 2).
    Kuva : Värikasetin poistaminen
  3. Voit tasoittaa väriaineen varovasti ravistelemalla tulostuskasettia varovasti puolelta toiselle.
    Kuva : Ravisteleminen
  4. Asenna värikasetti paikoilleen (kuvaselite 1) ja lukitse se (kuvaselite 2).
    Kuva : Asenna värikasetti.
  5. Sulje etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, kiinni