Samsung ProXpress SL-M3820, SL-M4020 - Värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka värikasetti vaihdetaan. Kun värikasetti on käyttöikänsä lopussa, tulostin lopettaa tulostamisen. Värikasetin arvioitu käyttöikä on lopussa, kun:
  • Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä värikasetti on vaihdettava.
  • Tietokoneen Samsung Tulostuksen tila ohjelmaikkuna ilmestyy tietokoneelle ja ilmoittaa, kun kasetti on tyhjä.
huomautus:
  • Ravistele värikasettia huolellisesti, sillä se lisää alkutulostuslaatua.
  • Kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen varusteiden tai mallin mukaan. Tarkista tulostimesi tyyppi.
  varoitus:
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta ja käytä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa kasetin rumpua.
  • Jos väriainetta pääsee vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla kankaalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Värikasetin vaihtaminen

Seuraa näitä vaiheita värikasetin vaihtamiseksi.
  1. Avaa etukansi.
    Kuva : Avaa etukansi
  2. Poista käytetty värikasetti tulostimesta.
    Kuva : Poista käytetty värikasetti
  3. Tulostimen mallin mukaan seuraa näitä vaiheita:
    • For M3320 M3820 M4020 -sarjat:
      1. Poista uusi värikasetti pakkauksesta.
        Kuva : Poista uusi värikasetti pakkauksesta
      2. Poista kansi uudesta värikasetista.
        Kuva : Kannen poistaminen
      3. Poista suojateippi uudesta värikasetista.
        Kuva : Suojateipin irrottaminen
      4. Ravistele värikasettia varovasti edestakaisin väriaineen levittämiseksi tasaisesti.
        Kuva : Ravistele värikasettia varovasti
    • For M3325 M3825 M4025 -sarjat:
      1. Poista uusi värikasetti pakkauksesta.
        Kuva : Poista uusi värikasetti pakkauksesta
      2. Poista suojus ja suojateippi uudesta värikasetista.
        Kuva : Suojuksen poistaminen
      3. Ravistele värikasettia varovasti.
        Kuva : Ravistele värikasettia varovasti
  4. Aseta tulostimeen uusi väriainekasetti varovasti, kunnes se napsahtaa paikalleen.
    Kuva : Aseta uusi värikasetti paikalleen
  5. Sulje etukansi.
    Kuva : Sulje etukansi