Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Väriaineen tasoittaminen

Kun värikasetti on lähellä käyttöikänsä loppua:
  • Tulosteissa on valkoisia raitoja tai tulostusjälki on vaalea ja/tai tummuus vaihtelee reunasta toiseen.
  • Tilan LED-merkkivalo vilkkuu punaisena. Näyttöön voi tulla väriaineeseen liittyvä viesti, joka ilmoittaa väriaineen olevan vähissä.
  • Tietokoneen Samsung tulostuksen tila -ohjelman ikkuna ilmestyy tietokoneelle ilmoittaen käyttäjille, minkä värikasetin väriaine on vähissä, katso Samsung tulostimen tilan käyttäminen.
Jos näin tapahtuu, voit parantaa tulostuslaatua tilapäisesti tasoittamalla kasetin jäljellä olevan väriaineen. Joissakin tapauksissa valkoisia raitoja tai vaaleaa tulostusjälkeä ilmenee edelleen väriaineen tasoittamisen jälkeen.
  huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen varusteiden tai mallin mukaan. Tarkista tulostimen tyyppi, katso Näkymä edestä.
  varoitus:
Jos väriainetta pääsee käyttäjän vaatteille, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, avaa
  2. Paina värikasetin kielekkeitä ja vedä se sitten ulos.
    Kuva : Värikasetin poistaminen
  3. Tasoita väriaine ravistelemalla tulostuskasettia varovasti edestakaisin.
    Kuva : Ravisteleminen
  4. Asenna uusi värikasetti, kunnes se on napsahtaa paikalleen.
    Kuva : Asenna värikasetti
  5. Sulje etuluukku.
    Kuva : Etuluukku, sulje